Mesaj RĂZBOINIC al lui Vlad Voiculescu: „Venim după voi! Venim şi o să vă trimitem, rând pe rând, acolo unde vă e locul!”

Vlad Voiculescu (PLUS) a transmis miercuri, pe Facebook, un mesaj tranşant rivalilor politici, părând să includă şi PNL, în urma acuzaţiilor conform cărora parlamentarii USR-PLUS ar fi votat pentru numirea lui Florin Iordache la şefia Consiliului Legislativ.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 16:18
Mesaj RĂZBOINIC al lui Vlad Voiculescu: „Venim după voi! Venim şi o să vă trimitem, rând pe rând, acolo unde vă e locul!”

„ASISTĂM LA UN ATAC REVOLTĂTOR ȘI RIDICOL! Cunoscând spiritul USR, unde se discută extrem de public absolut orice (chiar și când, poate, n-ar fi cazul dacă e să mergem „by the book”), să crezi că poate cineva, oricine, să le ceară parlamentarilor partidului să voteze cu Iordache #AltăÎntrebare fără să declanșeze un scandal public imens…. înseamnă c-ai aterizat în România de pe altă planetă de mai putin de 24 de ore.

Campania de manipulare și dezinformare oribilă declanșată azi, din nou, împotriva USR-PLUS nu e decât încă o dovadă că avem nevoie de #UNITATE. Suntem supuși unui atac concertat, bine gândit, menit să ne dezbine pe noi între noi și pe noi versus cei care ne susțin (știind fiind că avem un electorat cu standarde ridicate, sensibil la orice turbulență).

Cei care au gândit înscenarea din Parlament de ieri și care azi „rostogolesc” (am zis bine, băieți, așa se zice?) această strategie mizeră pusă în practică, ironic și trist, fix în ziua în care înregistrăm un record absolut de cazuri COVID-19, arată cât de lipsită de scrupule din partea unora e această luptă. Și care le sunt „prioritățile”: calcă și pe cadavre, dacă trebuie (și nu e chiar o figură de stil, în context…).

Corupția și hoția n-au culoare politică. Corupții și hoții sunt ca (fără virgulă) cameleonii: își aleg orice culoare e cazul pentru a-și servi cauza, a-și menține avantajele și a-si hrăni „sistemul” clientelar (în afara căruia, pur si simplu, ei nu ar mai exista). Dacă e cazul, se vopesc în roșu, în galben, uneori chiar și în albastru-orange (mai avem și noi uscăturile noastre, ici-colo, dar le identificăm și „extirpăm” cât mai rapid, respectând principiile democratice).

Pentru toți ăștia, un mesaj: suntem destui oameni buni și corecți, tot mai mulți. Și venim după voi, băieți (și fete). Vot cu vot, stradă cu stradă, oraș cu oraș, instituție cu instituție. Venim! Și-o să vă trimitem frumușel, rând pe rând, acolo unde vă e locul: pe unii acasă (că un job onest nu sunteți în stare să aveți și nici antreprenori cinstiți n-aveți șanse să deveniți, peste noapte), pe alții în Justiție.
Pentru toți oamenii buni, onești, indiferent de partid sau de opțiuni politice, am alt mesaj: nu vă pierdeți speranța. Lupta nu s-a terminat. De fapt, abia începe cu adevărat.”, a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: USR condiţionează participarea la guvernare de numirea unui alt premier: Orban a picat grav acest test. Iohannis: Orban rămâne premier