Mesaj RUNE pe ZODII 15-21 noiembrie 2021. Pietrele mistice anunţă bogăţie săptămâna viitoare

Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre.

14 nov. 2021, 07:01
Mesaj RUNE pe ZODII 15-21 noiembrie 2021. Pietrele mistice anunţă bogăţie săptămâna viitoare

Mesaj RUNE pe ZODII.

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 15-21 noiembrie 2021. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 noiembrie 2021. Runele anunţă frământări, consilii de familie şi gheaţă subţire

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Testul runelor îţi spune ce te aşteaptă în viitor. Succes fulminant, fericire orbitoare sau, dimpotrivă, tristeţe năucitoare?
Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Mesaj RUNE pe ZODII, BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – DAGAZ (cu fata in sus). O mica schimbare poate avea consecinte de departe mari. O mica piatra aruncata in apa cauzeaza reverberatii ce se raspandesc departe. Viata ta atinge viata multor altor oameni. Fii cat poti fi mai bun si fii o inspiratie pentru cei din jurul tau.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – FEHU : Runa Fehu este runa ce simbolizeaza bovinele, un simbol de bogatie in civilizatiile nordice. Este, asadar, un mesaj despre fertilitate si prosperitate. Unii interpreteaza pe Fehu ca fiind vestitor de copii. In extragere, runa este inversata, iar mesajul ce este transmis este sa lucrezi la a inlatura o distantare pe care o ai fata de un copil sau o distantare a ta fata de parintii tai.

Mesaj RUNE pe ZODII, GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Isa : Primesti indicatii pentru o perioada de non-actiune. Nu lua nimic de buna si nu intra in rutina. Lucrurile stau pe loc si nu este momentul potrivit sa fortezi anumite miscari. Traversarea unor ape in anumite calatorii iti este benefica. Simte-te liber sa iti eliberezi sentimentele. Nu iti abandona scopurile, e un bun moment sa le reconsideri si reafirmi. Esti rugat sa fii rabdator si intelept. Contempla si pregateste-te. Nu lasa loc pentru regrete. Lucrurile se vor schimba, gheata este un fenomen temporat, iarna este mereu inlocuita cu primavara iar vara va veni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri