Mesaj săptămânal rune pe zodii, 10-16 iulie 2023. SOWULO va atrage succesul, iar TEIWAZ cere răbdare

Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

09 iul. 2023, 10:21
Mesaj săptămânal rune pe zodii, 10-16 iulie 2023. SOWULO va atrage succesul, iar TEIWAZ cere răbdare

Mesaj săptămânal rune pe zodii, 10-16 iulie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.

Citeşte şi: Horoscop rune Mihai Voropchievici 10-16 iulie 2023. O zodie este pusă pe scandal, iar alta are noroc în dragoste VIDEO

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Citeşte şi: Eveniment special. Războinicul Marte în perfecţionista Fecioară 10 iulie – 27 august 2023. Cum este afectată fiecare zodie în parte

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Acum este un timp minunat pentru toate lucrurile pe care le iubesti in viata, oameni, locuri, obiecte si situatii. Aceasta este o runa foarte pozitiva si sugereaza ca orice ti-ai pune in minte va atrage succesul. Daca esti in cautarea ghidului tau spiritual, runa iti sugereaza ca te apropii de rezultat.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa extrasa – TEIWAZ : Runa germanica Teiwaz semnifica razboinicul viteaz si steaua calauzitoare de pe cer pe care se bazau vitejii vikingi odinioara. Ea este purtatoarea energiei masculine degajate de viteji si reprezinta anxietatea si ambitia de a cuceri. Atunci cand primesti aceasta runa, primesti sfatul de a persevera, indiferent de obstacole, spre telul tau, dar fii rabdator in tot acest proces.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – URUZ (cu fata in jos). Runa sugereaza ca ai putea simti oboseala fizica sau mentala. Ai putea avea nevoie sa iti revizuiesti stilul de viata si sa decizi ce este de valoare reala pentru tine. O oportunitate poate aparea si ea trebuie speculata. Daca ea te ingrozeste acum, inseamna ca ea va duce la o mai mare tarie de caracter pe termen lung

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.