MESAJ TRĂSNIT al unui elev: Caută RUDE DE ÎNCHIRIAT pentru şedinţa cu părinţii

Un elev de la un colegiu din Capitală caută pe internet rude de închiriat pentru şedinţa de la şcoală, de frică să nu-şi confrunte părinţii cu dezastrul din catalog. Pentru o oră de "prestaţie" el este dispus să plătească 25 de lei.

RomaniaTV.net
21 nov. 2012, 06:55
MESAJ TRĂSNIT al unui elev: Caută RUDE DE ÎNCHIRIAT pentru şedinţa cu părinţii

Mesajul a fost postat pe un forum al tinerilor pasionaţi de jocurile pe calculatoare. Elevul aflat la ananghie vrea neapărat o „rudă” care să meargă la şedinţă în locul celui adevărat. A stabilit chiar şi o fişă a postului.

Am nevoie până luni de un om, trebuie să pară de minim 30 de ani, maxim 50 de ani şi trebuie să zică că e unchiul meu. Dacă e mai bătrân poate zice că e bunicul meu„, a postat puştiul care se identifică cu numele de utilizator Eujli Mundeok.

Utilizatorii site-ului de jocuri au răspuns prompt invitaţiei. Unii chiar au încercat să negocieze o sumă mai mare. Veniturile elevului sunt însă limitate.

Trebuie luni la 18.00 să fie prezent în Bucureşti, la Colegiul Cantemir Vodă şi să stea o oră şi jumătate la şedinţa cu părinţii. Am 15 lei, mai pot face rost de maxim 10, deci 25 lei pe treaba asta„, a rămas ferm pe poziţii cel care a postat anunţul.

În cele din urmă, băiatul a dezvăluit şi motivul pentru care apelează la această soluţie de criză: are un trei la fizică şi un cinci la matematică, note mult prea mici pentru urechile rudelor sale adevărate.