MESAJE CRACIUN: Trimite o URARE DE CRACIUN celor dragi: SARBATORI FERICITE!

MESAJE CRACIUN: Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mii de români trimit mesaje de Crăciun şi îşi fac urări serioase sau amuzante. RomaniaTV.net îţi propune câteva urări pe care le poţi trimite celor dragi.

25 dec. 2013, 08:33
MESAJE CRACIUN: Trimite o URARE DE CRACIUN celor dragi: SARBATORI FERICITE!

MESAJE CRĂCIUN amuzante

 • E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară ? …Ni se trage de la vin

 • Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

 • Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!

 • Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

 • Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.

MESAJE DE CRĂCIUN 2013

 • Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţa cât mai lin.

 • Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie,să îţi aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa.CRĂCIUN FERICIT!

 • ”Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

 • ”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

 • ”Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

 • ”De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

 • ”Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! SĂRBĂTORI FERICITE!

 • ”Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI !

 • MESAJE CRĂCIUN trimise adesea sub formă de SMS-uri:

  • Cu colinde de Crăciun, va dorim un an mai bun, şi cu dragoste creştină să primiţi în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă să vă bucure de viaţă, mult noroc s-aveţi în toate, La Multi Ani cu sănătate!

  • Pe la ferestre cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, bradul e împodobit, moşul e din nou grăbit, peste tot e bucurie şi Crăciunul iarăşi vine. Sărbatori fericite!

   Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Crăciun fericit!
  • Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!

  • MOŞ CRĂCIUN bate la uşa,
   Scoate mâna din mănuşă
   Şi va dă din palmă lui,
   Darurile cerului,
   Lângă brad şi lângă foc
   Să vă umple de noroc!
   CRĂCIUN FERICIT!
  • Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!

  • E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară? …Ni se trage de la vin…

   
  • Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

  • Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu LA MULŢI ANI!

  • Sărbătorile când vin,
   Să vă fie coşul plin,
   Să aveţi pe săturate,
   Casă plină, sănătate,
   Punga să geamă de bani,
   Mult noroc şi la mulţi ani!

  • Moşul vine cam tiptil, niciodata nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasa-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie!

  • SĂRBĂTORI FERICITE şi un brad cât mai frumos. Să vină Mos Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.

  • Sărbători fericite şi un Crăciun fericit alături de cei dragi.

  • Iubirea divină coboară printre noi, ca o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Naşterii Mântuitorului.

  • Moş Crăciun mi-a promis că-mi va aduce anul acesta ceva frumos şi nostim dacă voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte băiat din lume şi acum te voi avea în sfârşit!

  • Bradul e împodobit,
   Moşul încă n-a sosit,
   Începeţi să colindaţi,
   Şi pe el să-l aşteptaţi.
   Va veni la fiecare,
   Cu cadouri şi-o urare:
   Un Crăciun plin de iubire,
   Sănătate, fericire,
   Mult noroc şi împliniri
   Şi ani plini de bucurii!

  • MESAJE DE CRACIUN. Pentru aceia care nu vor să îşi mai bată capul pentru a inventa mesaje cu ocazia Sărbătorilor 2013, există unele deja făcute.

   -E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară ? …Ni se trage de la vin

   -Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

   -Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!

   -E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară? …Ni se trage de la vin…

   -Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

   -Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.

   MESAJE CLASICE DE CRĂCIUN

   -Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţa cât mai lin.

   -Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie,să îţi aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa.CRĂCIUN FERICIT!

   -„Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

   -„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

   -„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

   -„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

   -„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! SĂRBĂTORI FERICITE!”

   -„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI !”

   Mesajele şi urările de Crăciun sunt de cele mai multe ori texte standard, care sunt uitate la câteva secunde după ce au fost primite sau trimise, scrie yoda.ro. Anul acesta, e timpul să schimbăm placa şi să oferim mesaje şi urări de Crăciun un pic mai altfel.

   Pe site-ul specializat în urări de sărbători poţi alege să construieşti un mesaj personalizat, în care să îi atragi atenţia persoanei respective că stă prea mult la calculator, că înjură prea mult la volan, conduce prea repede, nu îi stă deloc bine cu barba, s-a cam îngrăşat…etc.

   Moşul va ţine minte şi va livra în căsuţa poştală a persoanei respective urările în funcţie de câmpurile completate.

   Serviciul funcţionează şi pentru copii, iar Moşul le va spune dacă au fost sau nu cuminţi, dacă au învăţat suficient la şcoală şi dacă îi ascultă pe părinţi.

   În aplicaţie se cere să încărcaţi o poză sau să alegeţi una de pe Facebook, pentru ca acţiunea să fie credibilă.

   MESAJE DE CRACIUN. Iata 20 de sms-uri si mesaje de Craciun pe care le poti trimite celor dragi:

   1. Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

   2. Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

   3. Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

   4. Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

   5. In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

   6. Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

   7. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

   8. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

   9. Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!!

   10. Frumusetea sarbatorilor de iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

   11. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

   12. Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!

   13. Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-ti sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri frumoase. CRACIUN FERICIT!

   14. Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.

   15. Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

   16. Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

   17. In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

   18. Sarbatori fericite si un brad cat mnai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

   19. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin.

   20. Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

    

   MESAJE de Craciun – mesaje religioase

   La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer… Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace!

   Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!

   De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

   Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!

   Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite.

   Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!

   Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.

   Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI!

  • SARBATORI FERICITE DE LA GOOGLE. CRACIUN FERICIT DE LA GOOGLE! Motorul de cautare şi-a schimbat logo-ul cu ocazia sarbatorilor 2013.  

   GOOGLE România şi-a schimbat, marţi, logoul, pentru a le ura românilor ”Sărbători fericite”.

   Logoul GOOGLE de marţi afişează un peisaj de iarnă, în care o sanie cu doi copii este trasă de un cal.

   Crăciunul, una dintre cele mai mari sărbători ale creştinătăţii, celebrează de peste 2.000 de ani naşterea lui Iisus şi este prilej de a petrece în familie, lângă bradul împodobit, cu bucate tradiţionale, colinde şi daruri aşteptate atât de copii, cât şi de cei mari.

   Primii creştini nu celebrau naşterea lui Iisus pe 25 decembrie, considerând că aceasta a avut loc în luna septembrie, odată cu Ros Hashana (sărbătoare din calendarul iudaic).

   În anul 264, Saturnaliile au căzut pe 25 decembrie şi împăratul roman Aurelian a proclamat această dată „Natalis Solis Invicti”, festivalul naşterii invincibilului Soare.

   În anul 320, papa Iuliu I a specificat pentru prima dată oficial data naşterii lui Iisus ca fiind 25 decembrie.

   Google îşi modifică frecvent logoul pentru a marca evenimente importante ale istoriei universale sau pentru a celebra mari personalităţi.

   Sarbatori fericite!
   Cu ocazia sarbatorilor de iarna va urez multa sanatate, indeplinirea tuturor dorintelor alaturi de traditionalul „LA MULTI ANI!”. 

   SARBATORI FERICITE! Zapada, brazii luminosi, colindele dau farmec Craciunului. Fie ca acest moment sa-l intampinati cu dragoste si caldura. CRACIUN FERICIT!

    
    

   SARBATORI FERICITE!

   Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti urez ca Mos Craciun sa nu te uite! LA MULTI ANI
    
   La multi ani!Cand ultimele file cad din mii de calendare se aprind stelute albe-n brad cu semne de urare, si toti ureaza celor dragi cuvinte de iubire permite-mi sa-ti urez si eu la multi ani cu fericire!
    

   SARBATORI FERICITE!

   Fie ca aceasta iarna minunata sa aduca in sufletul vostru fericire si linistea sufleteasca. Sarbatori fericite!
    
    

   SARBATORI FERICITE!

   Bucuria si caldura Sfintelor Sarbatori ale Craciunului sa te insoteasca de-a lungul Noului An si renasca speranta de mai bine! LA MULTI ANI!!!
    

   SARBATORI FERICITE!

   Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cantece si clopotei, sa aduca fericire si bunatate tuturor copiilor din noi.
    
   Tot ce va doriti!Sper ca aceste sarbatori sa va lumineze sufletul pentru ca voi toti sa mi-l luminati pe al meu pt doar cu voi totul este mai usor. Iubire in suflete, in trupuri si in tot ceea ce va inconjoara!
   Sa aveti parte de un craciun plin de caldura! 

   SARBATORI FERICITE!

   Celui mai bun prieten un cadou din suflet.Sper ca darul meu sa-ti aduca aminte de lunga prietenie care ne leaga.De aceste sarbatori iti urez multa fericire si caldura sufleteasca, sa te bucuri de iarna, de vacanta…. si de prieteni.Un Craciun si un … 

   SARBATORI FERICITE!

   Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si …

   MESAJE DE CRĂCIUN de trimis celor apropiaţi : SARBATORI FERICITE!

   • Poti sa imi trimiti o poza de-a ta ca sa ii spun lui Mos Craciun exact ce imi doresc? Craciun fericit!
   • Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Craciunul sunt o familie fericita si prieteni dragi aproape. Craciun fericit!
   • Iti doresc sa ai un Craciun de vis alaturi de cei dragi! Transmite gandurile bune si tuturor oamenilor dragi care te fac fericita!
   • Una dintre bucuriile Craciunului este sa te gandesti la persoanele speciale din viata si tu esti una dintre acele persoane minunate! Sa ai un Craciun fericit!
   • Craciunul este acea perioada minunata in care te gandesti la toti cei dragi si… la ce marime poarta la pulover! Sa ai un Craciun magic!
   • Fie ca viata ta sa fie colorata si vesela asemenea unui… brad de Craciun! Sarbatori fericite!
   • MESAJE DE CRACIUN IN VERSURI

    1. Mos Craciun e suparat,
    Ca-i de criza afectat!
    Sania-i la-nregistrat,
    Taxa auto s-a triplat!

    Renii banca i i-a luat,
    C-are rate mari de dat!
    Dar s-a dus la magazin
    Sa ne ia cadouri, plin,

    Dar cand a fost de platit,
    Cardul nu era valid!
    Intre timp s-a-mprumutat
    Si cadouri tot a luat!

    Asa ca tu poti s-astepti,
    O sa vina ca-n povesti!
    Si ti-a pregatit un dar
    De care nici nu ai habar!

    2. Sarbatorile au sosit,

    Bradul l-am impodobit,
    Si in graba cea mai mare
    SMS-uri… baga tare!

    Rude, prieteni si amici,
    Pe toti ii SMS-uiti,
    Uitand cum era odata,
    Cand umblam din poarta-n poarta.

    Puneti mana si sunati!
    Pe net nu mai cautati,
    SMS-uri vechi, banale,
    Si mereu impersonale…

    Eu va pup si va iubesc,
    Toate bune va doresc,
    Promit sa va sun mereu,
    Am minute, nu e greu!

    3. Sa va fie casa, casa,
    Cu bucate noi pe masa
    Mos Craciun cu sacul plin,
    Drumu’n viata cat mai lin,
    Bogatie cata vreti,
    Sanatate pentru toti,
    Iar la anul care vine
    Sa va fie si mai bine.

    4. L-am visat pe Mos azi noapte,
    Tot venea c-un sac in spate,
    Sa v-aduca sanatate
    si cadouri multe, toate,
    Deci asteapta-l, ca el vine,
    Chiar acum este la mine!

    5. Sarbatorile cand vin,
    Sa va fie cosul plin,
    Sa aveti pe saturate,
    Casa plina, sanatate,
    Punga sa geama de bani,
    Mult noroc si La Multi Ani!

    6. Mos Craciun vine tiptil,
    Niciodata nu-l simtim.
    Dar de fiecare data
    Lasa-n fiecare poarta,
    Fericire si iubire,
    Sanatate pe vecie.
    Craciun fericit
    Si un An Nou mai bun!

    7. Sa va fie casa, casa
    Cu bucate noi pe masa
    Mos Craciun cu sacul plin,
    Drumu’n viata cat mai lin,
    Bogatie cata vreti,
    Sanatate pentru toti,
    Iar la anul care vine
    Sa va fie si mai bine.

    8. Iata, vine Mos Craciun,

    Insa, fara sanioara,
    Un ren e bolnav
    Si nu-i zapada afara,

    Dar in sacul lui,
    Are incarcate,
    Sincere urari,
    Multa sanatate,

    Doar belsug in casa
    Si-o viata frumoasa!
    Craciun Fericit!

    9. Mos Craciun cu paru cret,
    S-a ascuns intr-un cotet
    Ca i s-a urcat la cap
    Criza cea de neuitat.
    Astfel ca-ti urez sa ai
    Bucurie si malai,
    Sanatate, La Multi fani,
    Un butoi de vin cum n-ai
    Si tovarasi sa petreci,
    Pana nu te mai ridici!
    Craciun Fericit!
    (Si ai grija la parale, ca e criza)

    10. Mos Craciun cica-i om bun,
    Eu il cred, dar nu stiu cum.
    Insa ce-ti doresc acum eu tie,
    Nu-i de Mos… e Bucurie!
    Sanatate, La Multi Ani!
    Si de vrei, si-un car cu bani!
    Eu nu-ti pot decat ura,
    Restu’ este treaba ta!
    Craciun Fericit!
    La Multi Ani 2014!

    11. Buna ziua, eu sunt Mosu’,
    Cel cu nasu-n pic cam rosu,
    Si-am venit prin telefon,
    Nu pe usa sau pe horn,
    Cu urari de fericire,
    Sanatate si iubire!
    Craciun Fericit!

    12. MOŞ CRĂCIUN bate la uşa,
    Scoate mâna din mănuşă
    Şi va dă din palmă lui,
    Darurile cerului,
    Lângă brad şi lângă foc
    Să vă umple de noroc!

    13. Sărbătorile când vin,
    Să vă fie coşul plin,
    Să aveţi pe săturate,
    Casă plină, sănătate,
    Punga să geamă de bani,
    Mult noroc şi la mulţi ani!

    14. Bradul e împodobit,
    Moşul încă n-a sosit,
    Începeţi să colindaţi,
    Şi pe el să-l aşteptaţi.
    Va veni la fiecare,
    Cu cadouri şi-o urare:
    Un Crăciun plin de iubire,
    Sănătate, fericire,
    Mult noroc şi împliniri
    Şi ani plini de bucurii!

     

    MESAJE DE CRACIUN CLASICE

    1. Lumina Nasterii Lui Iisus se intinde de la o casa la alta, de la o inima la alta, iar caldura si bucuria Craciunului ne aduce pe toti mai aproape! Craciun Fericit si un An Nou plin de satisfactii!

    2. Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, sa v-aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa v-aduca mult noroc!

    3. Tata Iubitor, ajuta-ne ca de Craciun sa ne reamintim de Nasterea Lui Iisus, si sa spunem si altora, cu ajutorul colindelor; sa vorbim despre bucuria pastorilor, despre inchinarea celor 3 intelepti; sa inchidem usa sentimentelor de ura si sa o deschidem pe cea a iubirii.
    Craciun Fericit!

    4. Cu colinde de Craciun, va doresc un an mai bun si cu dragostea crestina, sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata, mult noroc s-aveti in viata. La Multi Ani cu Sanatate!

    5. Credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Craciun, va urez sa le aveti pe toate! Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!

    MESAJE DE CRACIUN GENERALE

    1. L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

    2. Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.

    3. Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului. Langa brad si langa foc sa va umple de noroc. Craciun fericit!

    4. Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu’ si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!

    5. Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

    MESAJE DE CRACIUN SMS

    1. Pe la ferestre cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, bradul e împodobit, moşul e din nou grăbit, peste tot e bucurie şi Crăciunul iarăşi vine. Sărbatori fericite!

    2. Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Crăciun fericit!

    3. Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!

    MESAJE DE CRACIUN HAIOASE

    1. Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

    2. Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu LA MULŢI ANI!

    3. Moşul vine cam tiptil, niciodata nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasa-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie!

    4. SĂRBĂTORI FERICITE şi un brad cât mai frumos. Să vină Mos Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.

    5. Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

    6. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!

    7. Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

    8. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin…

    9. Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi… si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!

    10. Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?

    11. Chiar daca esti gropar – macar acum in Ajun, te rog sa lasi lopata si sa te bucuri de Craciun.

    12. Ai avut un an bun, ai fost sincer, modest si umil, ai dat de-o parte problemele ca Basescu in copil…

    13. Daca ma iei cu Feliz Navidad eu te iau cu Bahto delo delo si cand vine vorba de pictura daca-mi vorbesti de Rubens eu ma gandes la Barrichello.

    14. Desi esti medic de garda – in seara asta esti Santa Claus si daca mai mergi schiopatand… o sa-ti zica lumea House.

    15. Sa primesti cadouri frumoase, decorate cu fundite si Daniela Crudu sa-ti fie una dintre craciunite.

    16. Mos Craciun ti-a trimis un card cu 2011 Mega de noroc si sanatate pe care sa-l folosesti in anul urmator! Craciun fericit!

    17. Scoala s-a terminat si ne cam plictisim acum, noroc ca avem telefonane si ne dam mesaje de Craciun.

    18. Sa ai un Craciun Fericit si sa traiesti in Sarbatoare, sa-ti miroasa a brad in casa si a bani in buzunare.!

    19. Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori!

    


loading...
Partenerii noștri