MESAJE de 8 Martie 2021. Cele mai frumoase URĂRI de 8 Martie pentru femeile importante din viaţa ta

8 Martie este o zi cu o importanţă deosebită în viaţa femeilor din întreaga lume. Este Ziua Internaţională a Femeii, fiind sărbătorită în fiecare an la aceeaşi dată. Mult timp a fost asimilată Zilei Mamei, însă cele două se sărbătoresc la date diferite, aceasta din urmă fiind celebrată în prima duminică din luna mai.

07 mart. 2021, 14:05
MESAJE de 8 Martie 2021. Cele mai frumoase URĂRI de 8 Martie pentru femeile importante din viaţa ta
MESAJE de 8 Martie 2021. Sursa FOTO: Pixabay

MESAJE de 8 Martie 2021. Nu lăsa să treacă această frumoasă zi fără să le aminteşti femeilor din viaţa ta cât sunt de importante pentru tine. Iată, în cele ce urmează, câteva urări originale care să le facă doamnelor şi domnişoarelor ziua mai frumoasă.

MESAJE de 8 Martie 2021 pentru mama

„Știu că nu ți-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îți sunt recunoscătoare că exist – ție îți datorez omul care sunt astăzi, datorita ție sunt un om mai bun. Tu m-ai învățat să ma respect și să respect pe alții, tu ești cea care m-a învățat sa fiu toleranta, tu ești cea care m-a ascultat întotdeauna și care a fost alături de mine mereu.”

„La mulţi ani, mamă! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Te iubesc.”

„Eşti singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna necondţionat. La mulţi ani, mama!”

„Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiționat și că ai avut grija de mine toată viața, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine atunci când lucrurile merg rău. Îți urez o zi plină de voie bună și sper ca dragostea mea să îți umple viața la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulţi ani, mamă!”

Citeste si Calendar ortodox martie 2021. Sărbători religioase în martie 2021. Tradiţii şi superstiţii de Babe, Mucenici, Alexii, Buna Vestire

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine: cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fară a cere nimic în schimb, tu ești cea care mi-a oferit sprijin și incurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viața părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

Îţi urez un 8 Martie în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani de Ziua Femeii!

URĂRI de 8 Martie pentru învăţătoare şi profesoare

Vă doresc ca această frumoasă zi de primăvară să vă aducă succese şi împlinirea dorinţelor. Primiţi gândurile mele sincere şi pline de recunoştinţă. La mulţi ani!

1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc să vă bucuraţi din plin de această zi specială. La mulţi ani de Ziua Femeii!

Ziua de azi să vă fie prilej de mare bucurie, să vă umple gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani, doamna profesoară!

Aceasta zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care ne sunteţi atât de dragă şi ne luminaţi vieţile. La mulţi ani de Ziua Femeii!

MESAJE de 8 Martie 2021 pentru iubită/soţie

Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toata lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, iubita mea!

De 8 Martie, îţi urez o primăvară frumoasa, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei. Te iubesc!

„Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste adevărată, profundă. Ceea ce simt nu poate fi descris în cuvinte. Te iubesc!”

”Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

Citeste si VOUCHERE DE 8 MARTIE 2021. Finanţarea, din excedentul bugetar pe 2020