Mesaje de Anul Nou 2021. Trimite-le gândurile tale bune celor dragi la început de an

Mesaje de Anul Nou 2021. Un nou an stă să înceapă şi fiecare dintre noi speră ca acesta să fie mai bun decât cel care a trecut. Este momentul în care, chiar dacă nu putem fi alături de cei dragi, le putem trimite gândurile noastre bune.

30 dec. 2020, 17:08
Mesaje de Anul Nou 2021. Trimite-le gândurile tale bune celor dragi la început de an
Mesaje de Anul Nou 2021

Mesaje de Anul Nou 2021. În cele ce urmează, ţi-am pregătit o listă lungă cu mesaje de Anul Nou pe care să le trimiţi celor dragi, care nu-ţi pot fi aproape, la cumpăna dintre ani.

Mesaje de Revelion pentru părinţi

Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Dragii mei, pentu toate momentele frumoase care au fost şi care urmează să vină, în pragul noului an vă mulţumesc din tot sufletul şi cu toată fiinţa mea. La mulţi ani!

Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă!

Mesaje de Anul Nou 2021 pentru socri

În noul an, vă doresc multă veselie și inspirație, răbdare, cunoștințe noi, putere. Să vă păstraţi dispoziție pozitivă și fiecare zi să vă aducă numai bucurie.

Magia sărbătorii de Anul Nou să dureze tot anul, aducându-vă emoții sincere, fericire imensă, iubire atotputernică! La mulţi ani!

Noul an să vă inspire, să vă aducă putere şi încredere în propriile forțe! Fie ca Anul Nou să fie mai fericit ca precedentul, să îşi deschidă pentru dumneavoastră toate ușile magice, să vă păstraţi credința, să aveţi multă bucurie și dragoste în viață.

Bucuria noului an să vă însoţească mereu cu pași liniștiți. Sănătatea să devină din ce în ce mai puternică în fiecare minut, iar fericirea să fie absolută! La mulţi ani!

Mesaje de Anul Nou 2021 pentru prieteni

A mai trecut un an …Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!

Spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2021! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi fericire! La mulţi ani!

De Anul Nou, fie ca steaua norocului să-ți dea un vis, să te facă mai bogat, să-ți ofere fericire și bunătate! Ghirlandele sclipitoare și mirosul de brad să-ți facă atmosfera de sărbătoare cât mai miraculoasă. Să ridicăm paharele!

În anul care vine să ai succes și fericire, să fii la fel de prudent, curajos și frumos! Lasă bunătatea să intre în casa ta, steaua să-ți lumineze dragostea și orice vis să devină realitate în această noapte!

Fiecare oră să-ți fie fericită, soarta să-ți ofere zâmbete dulcш și toate visele să devină realitate. Sănătate, iubire, noroc, frumusețe veșnică.

Noul an se apropie cu pași rapizi și aduce fericirea cu el. Să fie mai ușor ca cel care se încheie, să visezi, să realizezi dorințele și tot anul să continue distracția.

Anul care vine să-ți aducă momente luminoase, vesele, iar în viața ta să fie ninsori de: bucurie, fericire, căldură și dragoste. Și să se realizeze cele mai prețuite vise!

Mesaje de Revelion 2021 pentru colegi

La mulți ani! Să ai un an de speranțe, victorii, realizări și cadouri valoroase. Lasă luminile de pe brad să-ți călăuzească nopțile, iar după – să-ți lumineze zilele însorite. Împreună cu noul an să vină și momentele cele mai dorite și mai așteptate.

Lasă acest An Nou să-ți aducă noi împliniri: să devină mai reușit, mai fermecător și de neuitat! Mi-aș dori ca din acest moment viața ta să semene cu un basm frumos!

Lasă noul an să intre în viața ta ca un dans vesel, să-ți aducă glume, bucurie, zâmbete, prosperitate și succes în casă!

Să întâlnim Anul Nou cu zâmbete festive. Să uităm de greșelile din trecut. Să privim către viitor împăcaţi cu trecutul. E timpul să ne bucurăm.

De Anul Nou, toate visele de aur se vor realiza. Îți doresc să atingi obiectivele, ochii să strălucească mereu de fericire, să le spui dorințelor și oportunităților „Da”, iar succesul să fie peste tot și întotdeauna!

Lasă tot ce ți-ai dorit astăzi să se întâmple în noul an într-un mod minunat. Fie ca fericirea să ți se dea întotdeauna necondiționat, fără efort și griji. La mulţi ani!

Mesaje de Anul Nou 2021 pentru rude

Anul Nou este o ocazie excelentă de a face ordine în viață. Să uiți de dezamăgirile inutile, să găseşti echilibrul dintre optimism și simțul umorului. Să dai foc certurilor și durerii, să te înscrii pe lista fericirii și iubirii. La mulţi ani!

De Anul Nou, toată lumea crede și visează. Așa că în această noaptea, cu siguranță, visurile vor deveni realitate. Lasă grijile să plece și să facă loc pentru pace în suflet. La mulţi ani!

Noul an să-ţi fie bogat și distractiv, interesant și de succes, luminos și de neuitat, generos în cadouri, emoții plăcute, sentimente sincere și sănătate excelentă. Norocul să te însoţească tot anul care vine! La mulţi ani!

Noroc, bunătate și fericire îți doresc în anul viitor. Găsește steaua ta norocoasă care îți va aduce mai multă sănătate, de va face să fii primul în toate domeniile, te va îmbogăți cu iubire, speranță, ani lungi, victorii uimitoare și succes.

Lasă noul an să te ajute să crezi într-o minune, să-ți dea noroc cu generozitate, să te inspire, să-ți încălzească sufletul și să-ți ofere căldură în casă.