MESAJE de Crăciun 2019. Ce urări de Crăciun le poţi trimite celor dragi prin SMS şi WhatsApp

MESAJE de Crăciun 2019. Mesajele sunt la mare căutare în perioada sărbătorilor de iarnă. "Sărbatorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate" sau "Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!" sunt doar câteva exemple de urări de Crăciun. În ultimii ani, multe persoane aleg să transmită mesaje de Crăciun şi urări de Crăciun prin SMS sau WhatsApp. Vă prezentăm o selecţie de MESAJE DE CRĂCIUN pe care le puteţi trimite rudelor sau cunoscuţilor. De asemenea, urările de Crăciun vă pot stârni imaginaţia pentru a crea noi mesaje pe care le puteţi transmite în aceste zile. 

RomaniaTV.net
24 dec. 2019, 06:39
MESAJE de Crăciun 2019. Ce urări de Crăciun le poţi trimite celor dragi prin SMS şi WhatsApp

MESAJE de Crăciun 2019. Românii au început deja să trimită mesaje şi urări de Crăciun pentru cei dragi. Dacă eşti în pană de idei, duci lipsă de inspiraţie, vă venim în ajutor cu câteva exemple de felicitări de Crăciun pe care le poţi transmite în aceste zile.

„Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

„Sărbatorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate”

„E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”

„Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

„Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi MULT NOROC în viitor! LA MULŢI ANI! Sper ca această sărbătoare sa vă aducă numai fericire în casă şi familie!”

Citeşte şi: MESAJE DE CRĂCIUN. Cele mai haioase mesaje de Crăciun

„Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!”

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!”

„Crăciun cu sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi!”

„Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Multi Ani !”

„Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!”

„Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă dorim SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorinţele să vi se împlinească!”

„Anul 2018 ce stă să vină să vă aducă sănătate, fericire şi împlinirea tuturor speranţelor! Sărbători fericite! LA MULŢI ANI!”

„Fie ca viaţa ta să fie colorată si veselă asemenea unui… brad de Crăciun! Sărbători fericite!”

„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îţi doresc multă sănătate, fericire şi numai împliniri să-ţi aducă noul an!”

„Căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin de satisfacţii!”

„Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă. La Multi Ani cu Sănătate!”