MESAJE DE CRĂCIUN. Cele mai haioase mesaje de Crăciun

MESAJE DE CRĂCIUN. A mai rămas puţin până la sărbătoarea Crăciunului și toată lumea își va îndrepta atenția către oamenii dragi sufletului.

24 dec. 2019, 21:01
MESAJE DE CRĂCIUN. Cele mai haioase mesaje de Crăciun

MESAJE DE CRĂCIUN. Imaginaţia ne este pusă la încercare atunci când vrem să compunem texte frumoase, pe care să le trimitem celor apropiaţi.

MESAJE DE CRĂCIUN.  Iată câteva mesaje haioase pe care le puteți trimite prin SMS, de Crăciun:

„E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară… prin zăpadă Moşul zboară? Ni se trage de la vin!”

„Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!”

„Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină / Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani / La Anu şi la Mulţi Ani!”â

„Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!”

„Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!”

„Moșule bătrân și bun, iată ce vreau de Crăciun: vreau un spiriduș să vină, s-aibă muschi, o casă și mașină. Peste ani și ani de zile, mușchii să i se-ntărească, bogăția să-i sporească, sufletu-n mine să crească”.


loading...
Partenerii noștri