Mesaje de Crăciun pentru români, transmise de politicieni

Mesaje de Crăciun. Politicienii au început să facă, duminică, tradiţionalele urări de sărbători.

RomaniaTV.net
24 dec. 2017, 11:20
Mesaje de Crăciun pentru români, transmise de politicieni

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a scris o urare de Crăciun încă de vineri: „Sărbători fericite! La mulți ani!”.

Ministrul Agriculturii nu a transmis urări pe Facebook, dar a postat mai multe înregistrări video de la tăierea porcului şi cu colindătorii care i-au trecut pragul de Sărbători.

Citeşte şi: Unde petrec Sărbătorile de Iarnă politicienii. Destinaţiile alese de Iohannis, Tudose, Dragnea, Daea, Pop

„Ca în fiecare an, în preajma sărbătorii Crăciunului, gândurile noastre se îndreaptă către cei dragi, către militarii români aflaţi departe de casă, către veteranii Armatei Române, către toţi militarii Armatei Române, oriunde s-ar afla. Totodată, ne gândim cu pioşenie, cu profundă durere, la cei care anul acesta au plecat dintre noi, ne gândim la familiile celor care au pierdut pe cineva drag, căzut sub culorile patriei. Pentru toţi, un gând de bine! Pentru toţi, o urare sinceră, de Sărbători fericite şi Crăciun luminat!”, a transmis ministrul Apărării Mihai Fifor.

MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase URĂRI de CRĂCIUN

Ministrul Economiei, Gheorghe Şimon, a postat un mesaj de Crăciun pe Facebook: „E sărbătoare sfântă, este Ajunul Crăciunului și așteptăm cu toții momentul sfânt care vestește an de an, prin glasurile cristaline ale colindătorilor, nașterea Mântuitorului Isus Hristos!
Bucurați-vă de pace, lumină si căldură alături de cei dragi vouă, dăruiți din toata inima si deschideţi-vă sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasați-vă sufletul să renască și trăiți fiecare zi ca pe un dar neprețuit.
Crăciun Fericit!”

Ministrul Culturii a transmis, la rândul lui, o urare pe pagina sa de Facebook.

„Vine Crăciunul! Sărbatoarea minunată a Naşterii Domnului să vă găsească fericiţi şi sănătoşi iar Anul Nou ce vine să vă aducă sănătate şi prosperitate, bucurii şi veşti bune! Şi un gând personal: Crăciunul este de mii de ori mai frumos de când e Petru (fiul său – n.r) cu noi. Să vă traiasca puiuţii şi să aveţi grijă de ei! La Mulţi Ani!”, a scris Lucian Romaşcanu.

Şi ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a ales să transmită un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor! Craciun fericit!”, a scris Meleşcanu.

De asemenea, tot pe Facebook au transmis urări şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu: „Crăciun fericit sa aveți! Sănătoși, frumoși și norocoși sa fiți!”.

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a postat mai multe fotografii şi inregistrări video prin intermediul cărora vrea să arate cum se pretrece Crăciunul în Maramureş. 

„Azi, la Muzeul Satului din Baia Mare, s-a dat startul ediției a IX-a a Sărbătorii “Crăciun în Maramureș”! Gospodăriile muzeului au prins viață și și-au întâmpinat colindătorii cu dulciuri, colaci, nuci, mere și preparate din carne de porc, toate fiind pregătite de gospodinele care au reprezentat primăriile participante.

Felicitări gazdelor: Consiliul Județean Maramureș, Muzeul de Etnografie și Artă Populară Baia Mare, Ansamblul Național Folcloric Transilvania, Centrul Județean Pentru Promovarea și Conservarea Tradiției Populare Maramureș, Școala Populară de artă “Liviu Borlan” Baia Mare, Muzeul de Mineralogie și primăriile participante!”, a scris Liviu Pop.

Şi Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a transmis urări pe Facebook: „Vă doresc tuturor să aveți un Crăciun fericit!”.

 


loading...