MESAJE DE CRACIUN 2017 pentru soacre

MESAJE DE CRACIUN pentru soacre. Sunt soacrele hulite că ar fi acre, însă cele mai multe sunt bucăţi rupte din Rai şi ar trebui să le bucurăm cu nişte mesaje de Craciun frumoase.

RomaniaTV.net
23 dec. 2017, 08:50
MESAJE DE CRACIUN 2017 pentru soacre

MESAJE DE CRACIUN pentru soacre. Îţi mulţumesc că ai dat viaţă minunii de lângă mine şi ai schimbat sensul cuvântului soacră, alegându-ma cu încă o mamă. Îţi mulţumesc pentru toate clipele în care m-ai sprijinit, încurajat şi mi-ai arătat că esti mândră de mine. Îţi mulţumesc că nu te-ai implicat în relaţia noastră şi ne-ai lăsat să ne facem viaţa cum vrem. Crăciun fericit, mamă soacră!

Un buchet de culoare şi veselie care să vă aducă noroc în viaţă şi prieteni în casă în acestă zi! Pentru cea care l-a învăţat lucruri bune în această lume există un singur cadou: DRAGOSTEA şi RESPECTUL MEU alături de frumoasa urare „Crăciun fericit”!

Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Una aici, aproape, şi una ceva mai departe. Îţi mulţumesc pentru că m-ai primit şi adoptat cu atâta căldură, bucurie şi mândrie. Crăciun fericit, mamă soacră!

Te admir din toata inima pentru cine eşti, pentru eleganţa ta, pentru calmul tău, pentru frumuseţe, pentru generozitate, pentru delicateţe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ţi arăt asta. Te iubesc! Îţi mulţumesc! Sunt recunoscatoare că eşti în viaţa mea! La mulţi ani frumoşi, luminoşi, plini de iubire şi Crăciun fericit!


loading...