Mesaje de MIHAIL şi GAVRIL. Urări şi felicitări pe care le poţi trimite familiei, prietenilor

MESAJE DE Sfinţii MIHAIL şi GAVRIL. Cei care poartă numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă sau alte derivate își serbează duminică ziua numelui. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poartă aceste nume.

RomaniaTV.net
08 nov. 2016, 13:32
Mesaje de MIHAIL şi GAVRIL. Urări şi felicitări pe care le poţi trimite familiei, prietenilor

Mihail este împlinitorul dreptății dumnezeiești, purtând în mâna dreaptă sabia de foc. La porunca Domnului, el l-a alungat din cer pe Lucifer, îngerul răzvrătit. Numele, de origine evreiască (Miha’El), se tălmăcește „Cine este ca Dumnezeu?” (mi, „cine”; ke, „ca”; El, prescurtare de la Elohim). În română, formele cele mai frecvente sunt astazi Mihai, Mihail, Mihnea, Mihaela, cu diminutivele Mihăiță, Misa sau Michi. Dintre formele mai vechi, multe au supraviețuit doar ca nume de familie: Mihăilă, Mihalache,Mihalcea, Mihu etc.

Gavril apare în ambele Testamente drept călăuzitorul spre adevar și vestitorul ceresc cel mai de seama al Cuvântului dumnezeiesc (fiind cunoscut mai ales datorită profetului Daniel și evanghelistului Luca). Gabri’El înseamna în evraică „Dumnezeu a fost puternic”, trăgându-se din rădăcina verbală gabar, „a fi puternic”, alipită numelui dumnezeiesc El (prescurtare de la Elohim).

MESAJE DE MIHAIL şi GAVRIL. Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!

MESAJE DE MIHAIL şi GAVRIL. De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

MESAJE DE MIHAIL şi GAVRIL. Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

MESAJE DE MIHAIL şi GAVRIL. La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

MESAJE DE MIHAIL şi GAVRIL. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

MESAJE DE MIHAIL şi GAVRIL. De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!

MESAJE DE MIHAIL şi GAVRIL. De ziua ce-ti surade-n prag / Si-i porti frumosul nume, / Eu iti doresc tot ce-i mai drag / Si mai frumos pe lume.

MESAJE DE MIHAIL şi GAVRIL. La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si impliniri cat cuprinde si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!

MESAJE DE MIHAIL şi GAVRIL. De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

MESAJE DE MIHAIL şi GAVRIL. Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani Mihai/Mihaela!

MESAJE DE MIHAIL şi GAVRIL. Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”