MESAJE DE PASTE pe care nu ai vrea să le primeşti în aceste zile. Ai grija la aceste SMS de Paşte

MESAJELE DE PASTE pe SMS au devenit o obişnuinţă de câţiva ani. Tot mai mulţi români preferă să trimită urări de PASTE copiate de pe site-uri specializate pe internet, din cauza numărului mare de SMS-uri de care dispun. Printre preferatele urătorilor se numără cele care încep cu „Fie ca".

RomaniaTV.net
07 apr. 2018, 17:13
MESAJE DE PASTE pe care nu ai vrea să le primeşti în aceste zile. Ai grija la aceste SMS de Paşte

MESAJE DE PASTE . „Fie că Pastele să va lumineze sufletul şi casa, să vă aducă numai bucurie şi sănătate, iar Dumnezeu să vă aibă în pază!. Sărbători Fericite alături de cei dragi”, este un mesaj pe care oamenii îl folosesc pentru a nu mai pierde timpul cu editarea unei urări originale.

 Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

„Fie că urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune şi fiecare lucru minunat pe care îl faceţi, să vă fie cei dragi alături şi să vă bucuraţi de lumina învierii împreună”, este un alt SMS, la fel de simplu şi rece, care poate fi trimis unei agende întregi.â

Mesaje de Paste: Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

„Fie-vă verde dolarul, Şi de whisky plin paharul, Toate să vă reuşească, Să vă doară fix la bască! La Mulţi Ani!”
 
„Lovi-te-ar trenul fericirii, trazni-te-ar fulgerul iubirii, cade-ti-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu La multi ani!”

Mesaje de Paste: Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!