Mesaje de Sfântul Ştefan 2022. Cele mai frumoase urări de Sf Ştefan. Transmite-le celor dragi gândurile tale bune în ziua praznicului primului mărturisitor al credinţei în Hristos

Aproximativ 400.000 de români poartă numele Sfântului Ştefan, care, în limba greacă veche, înseamnă "cununa lui Dumnezeu".

26 dec. 2022, 14:39
Mesaje de Sfântul Ştefan 2022. Cele mai frumoase urări de Sf Ştefan. Transmite-le celor dragi gândurile tale bune în ziua praznicului primului mărturisitor al credinţei în Hristos

Mesaje de Sfântul Ştefan 2022. Cu siguranţă, printre apropiaţii noştri există destui care poartă numele acestui mare sfânt al creştinătăţii. În această zi, trimite-le gândurile tale bune prin intermediul urărilor. Iată, în rândurile următoare, câteva urări care pot fi transmise în ziua onomasticii care să te inspire.

Mesaje de Sfântul Ştefan 2022 pentru familie

Mesaje de Sfântul Ştefan 2021

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porţi să te călăuzească mereu!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, iar Dumnezeu să îți călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru ține! La mulți ani!

Să ai parte de tot norocul din lume pentru că meriți doar ce e mai bun și mai frumos. Să trăiești fiecare clipă la intensitate maximă și să nu ai niciodată parte de regrete. La mulți ani, Ștefan / Ștefania!

Citeste si Sfântul Ştefan 2022. Tradiţii şi superstiţii. Ziua în care cei bolnavi, cei nedreptăţiţi, cei care se judecă de mult timp au parte de miracole. Ce trebuie să împarţi în această zi ca să ţi se împlinească dorinţele

Sfântul Ștefan al cărui nume îl porţi să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor!

Să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos. Visele să devină realitate, iar gândurile bune să te însoțească mereu. La mulți ani, Ștefan / Ștefania!

Toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Ștefan cât mai frumoasă! La mulți ani!

Mesaje de Sfântul Ștefan 2022 pentru prieteni

Mesaje de Sfântul Ştefan 2021

Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani Ștefan!

Până trece acest an, la mulți ani, sfinte Ștefan! Să fii bun, să fii cuminte, sănătate cât cuprinde!

Nu e un moment mai potrivit decât ziua ta, ca să îți spun că prietenia noastră este unul dintre cele mai drăguțe lucruri din viața mea. La mulți ani!

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, sa ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! La multi ani!

Îți doresc ca firul vieții tale să curgă lin și viața să-ți ofere cel mai frumos destin. La mulți ani, de Sfântul Ștefan!

Să ai puterea să faci lumea mai bună şi să-i faci fericiţi pe toţi din jurul tău cu bunătatea, dragostea şi frumuseţea sufletului tău! La mulţi ani!

Ştefan(a) te felicit cu ocazia zilei de naştere şi îţi urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ţi aducă în dar realizarea tuturor visurilor!

Mesaje de Sfântul Ștefan 2022 pentru iubit, iubită

Mesaje de Sfântul Ştefan 2021

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani dragul meu!

Cu simple cuvinte / Îți urez fierbinte / Mulți ani înainte! / Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / LA MULȚI ANI!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

În această zi, toate gândurile mele se îndreaptă către tine. Îţi doresc să ai parte de o zi minunată şi să fii înconjurat/ă de iubire, sănătate și fericire! La Mulţi Ani!

Citeste si Regulile simple de rugăciune ale lui Gigi Becali. Doar aşa Dumnezeu îţi va da ceea ce ai nevoie!

Priveşte această zi specială că pe o nouă pagină din povestea ta de viaţă, o poveste tot mai frumoasă cu fiecare an ce vine. La mulţi ani și multă iubire de la mine, Ștefan/Ștefania!

Sfântul al cărui nume îl porţi să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște, pace şi fericire și să ţină speranţa veşnic aprinsă în sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor!

Mesaje de Sfântul Ștefan 2022 pentru colegi

Mesaje de Sfântul Ştefan 2021

Sper că ziua ta onomastică să fie plină cu lucruri minunate – raze de soare și râsete, dar și multe surprize plăcute. Sper că bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate iar calea vieții să fie presărată cu flori. La mulți ani!

De ziua onomastică, îți doresc numai bine, sănătate și să ai parte de toată fericirea din lume, alături de cei dragi! La mulți ani, Ștefan!

La mulți ani și voioșie, Sf. Ștefan alături de tine să fie, bucurii să-ți dăruiască și nimic să nu-ți lipsească!

La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!

De Sfântul Ștefan, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Ziua numelui să-ţi fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii!

Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguța și de loială, îți doresc ca Sf. Ștefan, al cărui nume îl porți, să aibă grijă de tine, să îți călăuzească toți pașii și să îți lumineze calea în viață.