MESAJE DE Sfântul Vasile 2017: Top 10 urări şi felicitări de „La mulţi ani” cu care nu vei da greş

MESAJE DE Sfântul Vasile 2017: Pe data de 1 ianuarie a fiecărui an, creştin ortodocşii îl sărbătoresc pe Sfântul Vasile, considerat unul dintre cei mai importanţi părinţi ai bisericii ortodoxe. Pentru că este o sărbătoare specială noi v-am pregătit, mai jos, un top cu cele mai speciale mesaje de Sfântul Vasile.

RomaniaTV.net
31 dec. 2016, 12:30
MESAJE DE Sfântul Vasile 2017: Top 10 urări şi felicitări de „La mulţi ani” cu care nu vei da greş

MESAJE DE Sfântul Vasile 2017:

1. „De Sf. Vasile, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!”

2. „Iţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!”

3. „De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!”

4. „Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

5. 2Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros „La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

6. „De Sf. Vasile, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!”

7. „Astazi si in fiecare zi, ne gandim la tine cu recunostinta si vrem sa stii ca esti foarte important pentru noi. Iti uram o zi onomastica plina de fericire, liniste si momente de neuitat. La multi ani, Vasile!”

8. „Iţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.”

9. „Multi ani sa ne traiesti, Vasile

In cartea vietii ti se-adune multe file

Si fiecare pagina sa fie plina peste poate

De fericire , de noroc si sanatate.

Tot ce e bun pe lume, Vasilica

Eu iti doresc si fie ca nimica

Sa nu ti-aduca vreodata suparare

Iar fericirea ti se-arate fara amanare.

Multi ani si fericire, Vasilica

Mereu noroc ti-aduca ziulica

Sa-ti puna Domnul mana-n cap

Si bani sa-ti puna in ciorap.

Noi te iubim cu toti, Vasile

La sfinti ti-am pus cateva pile

Sa iti aduca orice implinire

Ti-ai pus in gand si multa fericire.

De ziua ta, Vasile avem un dor

Sa-l prinzi pe Dumnezeu de un picior

Si sa iti daruiasca vrand -nevrand sfintitul

O fericire ce nu-si afla-n veci sfarsitul.”

10. „Cu simple cuvinte 

Iti urez fierbinte

Multi ani inainte!

Ani cu cer senin si noroc deplin

Ani cu porti deschise

Pentru nenumaratele tale vise!

La multi ani, Vasile!”

MESAJE DE Sfântul Vasile 2017:

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La Multi Ani!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Vasile sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

Toate gandurile mele sunt la tine Vasile! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La Multi Ani!

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta Vasile!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Vasile cat mai frumoasa!

Visele si sperantele de azi sa devina realitate, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu! La Multi Ani Vasile!

Fie ca din aceasta zi Sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Iti doresc multa sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca! La multi ani!

Iti urez ca ziua ta sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar in lumea sa gasesti numai fericire! La multi ani!

Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari de la mine.

Bucuria lumii toata / Zi de zi-n usa sa-ti bata / Bunul Dumnezeu sa-ti dea / Tot ce iti doresti si ai vrea!

Fie ca fiecare raza de soare care ajunge la tine sa-ti aduca succes, fericire si prosperitate! La multi ani!

Fie ca adierea vantului lin al acestei zile frumoase de iarna sa te mangie cu mirosul imbietor al bucatelor alese iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirilor marete! La Multi Ani Vasile!

Urez si eu de Sfantul Vasile 2012, pe toti cei care se sarbatoresc de nume, sa fie sanatosi, intelepti si bucurosi! La Multi Ani!

MESAJE de Sfântul Vasile:

– „Fie ca adierea vantului lin al acestei zile frumoase de iarna sa te mangie cu mirosul imbietor al bucatelor alese iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirilor marete! La Multi Ani Vasile!”

– „De Sf. Vasile, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!”

– „Toate gandurile mele sunt la tine Vasile! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La Multi Ani!”

– „Iţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!”

– „De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!”

– „Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros „La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

– Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros „La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

– „De Sf. Vasile, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!”

– „Astazi si in fiecare zi, ne gandim la tine cu recunostinta si vrem sa stii ca esti foarte important pentru noi. Iti uram o zi onomastica plina de fericire, liniste si momente de neuitat. La multi ani, Vasile!”

– „Iţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.”

– „Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La Multi Ani!”

– „Sper ca sarbatoarea Sfantului Vasile sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!”

– „Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!”

– „Visele si sperantele de azi sa devina realitate, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu! La Multi Ani Vasile!”