Mesaje Dragobete 2024. Cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite partenerului

Ziua Îndrăgosiților se sărbătorește și de Dragobete, care în fiecare an este pe 24 februarie. Românii aflați într-o relație se bucură an de an de cadouri, mesaje frumoase sau experiențe inedite alături de partener.

23 feb. 2024, 09:05
Mesaje Dragobete 2024. Cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite partenerului

Dragobete tradițional se sărbătorește pe 24 februarie. Românii au importat această sărbătoare după 1990 și s-au inspirat de la Valentine’s Day, considerată Ziua Îndrăgostiților.

De regulă, de Dragobete, tinerii îndrăgostiți aleg să celebreze dragostea prin tot felul de mici gesturi. Fie își trimit mesaje deosebite, fie își fac cadouri, fie ies în oraș la o cină romantică. Fiecare sărbătorește în felul său.

Citește și Săptămâna de lucru de patru zile, un succes în Marea Britanie, eşec total în Ungaria

Iată cele mai frumoase mesaje pe care le puteți trimite de Dragobete 2024

  • Dragostea mea, în ziua Dragobetelui, îți trimit cele mai dulci gânduri și cele mai calde îmbrățișări! Ești lumina care îmi luminează fiecare zi. Te iubesc enorm! La mulți ani de Dragobete!
  • În această zi minunată de Dragobete, vreau să-ți spun cât de mult însemni pentru mine. Fiecare clipă petrecută alături de tine este o binecuvântare. Te iubesc cu toată inima! La mulți ani, iubirea mea!
  • La mulți ani, dragostea mea! În ziua Dragobetelui, vreau să-ți mulțumesc pentru fiecare zâmbet, pentru fiecare clipă minunată și pentru tot iubirea pe care mi-o dăruiești. Ești totul pentru mine!
  • Draga mea, în ziua Dragobetelui, vreau să-ți reamintesc cât de mult te iubesc și cât de special ești pentru mine. Ești cea mai frumoasă parte a vieții mele și sunt recunoscătoare că te am alături. Te iubesc enorm! La mulți ani de Dragobete!
  • Iubirea mea, în ziua Dragobetelui, vreau să-ți transmit toată dragostea și admirația mea. Ești sursa mea de fericire și inspirație. Te iubesc mai mult decât pot să exprim în cuvinte. La cât mai mulți ani împreună!
  • Draga mea jumătate, în ziua Dragobetelui, îți trimit cele mai călduroase îmbrățișări și cele mai dulci gânduri. Ești raza mea de soare în fiecare zi. Te iubesc din toată inima mea! La mulți ani de Dragobete!
  • Iubirea mea, în ziua Dragobetelui, vreau să-ți spun cât de recunoscător sunt pentru că ești alături de mine. Cu tine, fiecare zi este specială și plină de iubire. Te iubesc enorm! La mulți ani de Dragobete!
  • În această zi a iubirii, vreau să-ți mulțumesc pentru fiecare moment minunat pe care îl petrecem împreună. Te iubesc necondiționat! La mulți ani, dragostea mea!
  • Draga mea, în ziua Dragobetelui, vreau să-ți spun că ești lumina vieții mele și cel mai de preț dar pe care l-am primit vreodată. Te iubesc cu toată ființa mea! La mulți ani de Dragobete!
  • Iubirea mea, în această zi a Dragobetelui, vreau să-ți transmit toată dragostea și aprecierea mea. Ești visul meu devenit realitate și cel mai mare noroc al meu. Te iubesc dincolo de cuvinte! La mulți ani de Dragobete!
  • Dragostea mea, în ziua Dragobetelui, îți dedic fiecare bătaie a inimii mele. Ești comoara mea cea mai de preț și bucuria vieții mele. Te iubesc dincolo de orice cuvinte! La mulți ani, iubirea mea!
  • Draga mea, în această zi a iubirii, vreau să-ți spun că ești totul pentru mine. Fiecare clipă petrecută alături de tine este o binecuvântare. Te iubesc din toată inima mea! La mulți ani de Dragobete!
  • Iubirea mea, în ziua Dragobetelui, îți dedic toată dragostea și admirația mea. Ești lumina care îmi luminează întunericul și motivul pentru care zâmbesc în fiecare zi. Te iubesc enorm! La mulți ani, dragostea mea!
  • La mulți ani, sufletul meu! În ziua Dragobetelui, vreau să-ți mulțumesc pentru fiecare moment minunat pe care îl petrecem împreună. Ești cea mai frumoasă parte a vieții mele și nu pot să-mi imaginez viața fără tine. Te iubesc enorm!
  • Draga mea, în această zi specială, vreau să-ți spun cât de mult însemni pentru mine. Cu tine, fiecare zi este plină de iubire și bucurie. Te iubesc mai mult decât pot să exprim în cuvinte. La mulți ani de Dragobete, iubirea mea!
  • Iubirea mea, în ziua Dragobetelui, îți dedic fiecare gând și fiecare zâmbet al meu. Ești raza mea de soare în fiecare zi și cea mai frumoasă parte a vieții mele. Te iubesc din toată inima! La mulți ani, dragostea mea!

Citește și Greşeala care-i poate costa scump pe angajaţi. De ce nu e bine să arunci fluturaşii de salariu