Mesaje emoţionante ale unui supravieţuitor din Colectiv: Asta înseamnă să fii „satanist”. Claudiu Petre, TE IUBESC

Cătălin Scânteie este unul dintre răniţii din Club Colectiv care au avut norocul să trăiască. Chitarist al trupei Hatemode, Cătălin a mers la concertul Goodbye To Gravity împreună cu soţia sa, Sanda, şi amândoi au suferit arsuri serioase, care i-au ţinut în spital aproape o lună. Cătălin a fost externat vineri de la Spitalul "Bagdasar-Arseni" şi s-a întors acasă la fiul său, iar acum amândoi o aşteaptă pe Sanda să li se alăture. Cătălin Scânteie a postat pe Facebook mai multe mesaje, între care şi unul emoţionant, în care îi mulţumeşte salvatorului său, Claudiu Petre, care ulterior şi-a pierdut viaţa.

RomaniaTV.net
29 nov. 2015, 16:50

Cătălin Scânteie a anunţat pe pagina sa de Facebook că a fost externat vineri de la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, urmând ca soţia lui, Sanda, să părăsească acelaşi spital peste o săptămână.

„Externare! (‘satanist’ externat part 1… urmează nevasta de ‘satanist’ Sanda Scânteie. Să te externezi, să pleci acasă, să fii aproape ok, să vii la copilul care s-a bucurat să mă vadă, să schimbi becul la lustra din camera lui, să ne uităm ce placă video vrea la upgrade şi să stai în haine de casă precum acum aproape o lună… Asta înseamnă să fii ‘satanist’. Că doar aşa au spus ‘ei’ despre cei care au fost pe 30 octombrie în Colectiv, că sunt satanişti! Odihnească-se în pace toţi cei care s-au dus în acea seară, mare parte prieteni de-ai mei”, a scris Cătălin Scânteie pe Facebook.

Chitaristul de la Hatemode spune că este unul dintre cei salvaţi de eroul Claudiu Petre, care s-a întors în clubul groazei în încercarea de a-i scoate de acolo şi pe alţii, deşi el reuşise să iasă: „Sunt unul dintre cei salvati de Claudiu!
Am fost tras de maini si de geaca… si probabil printre ultimii scosi in viata din Colectiv. Am aflat ca a murit abia la cateva zile dupa tragedie pe cand ma aflam internat la Spitalul Bagdasar Arseni, de la un prieten comun care a asistat la operatiunea mea de salvare, aratandu-mi-se poza celui care dupa ce a scos-o si pe Flavia Lupu nu s-a mai intors afara. Deci va rog sa retineti ca nu-l cunosteam, nu ma cunostea, da? Atunci l-am recunoscut, dupa ce mi s-a aratat poza. Nu ai cum sa uiti asa ceva! In acest moment chiar nu am cuvinte sa-i multumesc. Poate ca o voi face pe lumea cealalta. Te iubesc, INGERUL MEU! Condoleante familiei!”