Mesaje emoţionante din partea angajaţilor săi pentru Ilie Vonica. Vezi şi mesajul primarului Klaus Iohannis

Angajații grupului Polisano, fondat de omul de afaceri Ilie Vonica, au transmis un mesaj emoționant prin care își exprimă atașamentul față de valorile și crezul celui care a înființat cea mai importantă afacere sibiană în domeniul medical. La fel, primarul Sibiului a trasnmis un mesaj în memoria omului de afaceri care s-a sinucis.

04 iun. 2014, 12:06
Mesaje emoţionante din partea angajaţilor săi pentru Ilie Vonica. Vezi şi mesajul primarului Klaus Iohannis

„S-a stins din viață un om. Și-a dedicat existența profesiei și mai ales crezului său de a face ceva pentru societate. De 20 de ani, fiecare zi a fost o provocare și a clădit pas cu pas șansa pe care ne-a dat-o nouă, celor peste 2.000 de angajați. Știa numele fiecăruia dintre noi. Fiecare zi începea cu zâmbetul pe buze, o partidă de tenis și cu o forță pe care noi, cei din jurul lui, nu puteam decât să o admirăm. Era mândru de noi toți, și, cum el spunea, „succesul am ales să nu-l măsor în numere pentru că am pornit la drum cu sufletul deschis către ce consider etic și responsabil în actul medical: calitatea serviciului, pasiunea către excelență și încrederea acordată fiecărei persoană în parte”, este mesajul grupului Polisano, potrivit sibiu100.ro. Primarul oraşului Sibiu Klaus Iohannis a fost profund îndurerat de diapriţia lui Ilie Vonica.

Citeşte şi Ioana Vonica vrea să meargă la înmormântare. Soţia milionarului sinucigaş a cerut să fie eliberată

„Vestea tragicei morţi a doctorului Ilie Vonica m-a întristat profund. Pe lângă calitatea sa de doctor, pe lângă statutul său de om de afaceri, doctorul Ilie Vonica a fost alături de comunitatea sibiană, de administraţia locală, în cele mai importante momente, conştientizând apartenenţa la aceasta. De aceea, cu siguranţă, vom simţi cu toţii lipsa doctorului, omului de afaceri, dar mai ales a omului Ilie Vonica. Gândurile mele se îndreaptă acum spre familia sa, foarte greu încercată în aceste momente. Dumnezeu să dea putere acestei familii şi Dumnezeu să îl ierte pe cel care a fost Dr. Ilie Vonica. Sincere condoleanţe familiei îndurerate”, este mesajulul lui Klaus Iohannis.

Citeşte şi ILIE VONICA, ultimele clipe ale milionarului înainte de sinucidere. Unde a dat ultimul telefon

Rectorul Universității Lucian Blaga din Sibiu, Ioan Bondrea, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei omului de afaceri Ilie Vonica: „Comunitatea academică a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu regretă profund dispariția unui om de valoare, care a oferit atât de multe acestui oraș și care a adus atât de multe valori naționale și internaționale pentru sănătatea pacienților și pentru creșterea prestigiului medical al Sibiului. Ilie Vonica a fost un partener loial și devotat, a cărui dispariție reprezintă o mare pierdere pentru comunitatea medicală sibiană și nu numai. Amintirea lui va rămâne mereu vie pentru toți cei care l-au cunoscut, cu speranța că tot ceea ce a contruit de-a lungul timpului nu va dispărea odată cu el. Fie ca Dumnezeu să aşeze sufletul său în rândurile celor drepţi!”