Mesaje EMOŢIONANTE pentru Adrian Iovan. Vedetele îi deplâng moartea: A plecat în zbor spre ceruri

Pilotul Adrian Iovan şi o studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti şi-au pierdut viaţa după ce avionul de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. La scurt timp după anunţul acestei tragedii, mai multe vedete au postat pe conturile de socializare mesaje emoţionante.

21 ian. 2014, 09:52
Mesaje EMOŢIONANTE pentru Adrian Iovan. Vedetele îi deplâng moartea: A plecat în zbor spre ceruri

Un avion cu personal medical la bord s-a prăbşit, luni după-amiază, la limita judeţului Cluj cu Alba, în apropierea localităţii Fântânele, într-o zonă greu accesibilă, potrivit România TV. În aeronava care a decolat de pe Aeroportul Băneasa spre Oradea se aflau mai multe cadre medicale. Avionul era pilotat de Adrian Iovan, fostul soţ al creatoarei de modă Romaniţa Iovan.

ADRIAN IOVAN A MURIT luni după ce a fost inconştient timp de câteva ore, a declarat la România TV un localnic care a reuşit să ajungă până la locul în care un avion s-a prăbuşit.

Anunţul morţii pilotului Adrian Iovan a căzut ca un fulger pentru cei care l-au cunoscut pe fostul soţ al Romaniţei Iovan. Pe paginile de Facebook sau pe bloguri, mai multe vedete au trasmis mesaje emoţionante pentru pilot. Printre ei se numără Oana Roman, Cătălin Botezatu şi Cabral. 

„Imi pare tare rau pentru Adrian Iovan! L-am cunoscut cand era pilot la Blue Air iar eu lucram acolo in calitate de PR Manager! Desi relatia lui cu Blue Airul nu s a incheiat in termeni amiabili, iar eu ca reprezentant al companiei, a trebuit sa-l combat, am apreciat ca s-a aparat cu fermitate si fair-play, si desi se simtea profund nedreptatit de catre companie, s-a luptat cu arme curate! Stiu ca isi facea cu pasiune meseria si astazi aviatia a pierdut un om de valoare! Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Bun prieten cu Adrian Iovan, Catalin Botezatu deplange moartea pilotului trecut in nefiinta in urma accidentului aviatic.

„Adrian Iovan a plecat in zbor spre ceruri….ultimul sau zbor…Dumnezeu sa-l odihneasca! Imi pare atat de rau!!Condoleante familiei!”, a scris Catalin Botezatu.

De asemenea, Cabral a mărturisit că în ultimele ore se discută foarte mult despre accident, supravieţuitori  şi vinovaţi, însă sfătuieşte pe toată lumea să nu uite nicio secundă că Iovan este cel care a salvat viaţa colegilor săi.

„Eu cred ca intotdeauna e loc de mai bine. Si e loc si de mai mult noroc. Probabil ca ar fi putut fi gasiti mai repede, vorbind acum de situatii ideale in care pune si norocul umarul.Totusi, nu cred ca exista acum motive ca cei care au intervenit pentru salvarea victimelor sa fie acuzati ca nu si-au facut treaba. Hai sa asteptam si sa vedem, sa ajutam macar cu un gand bun… nu cu un comentariu rautacios, ca ala n-ajuta pe nimeni. A, si apropos, stiu ca in goana dupa vinovati pilotul o sa fie si el aratat cu degetul. Va propun, celor care se gandesc sa faca asta, sa citeasca declaratiile directorului ROMATSA, cele referitoare la pilotul Adrian Iovan, in care spune ca doar experienta pilotului le-a salvat viata celor care au reusit sa scape. Sa-l odihneasca in pace”, a scris Cabral pe blog.

Vezi: Imagini ŞOCANTE de la locul prăbuşirii avionului. GALERIE FOTO

Vezi: Imagini ŞOCANTE de la locul prăbuşirii avionului. GALERIE FOTO

Cu doar 24 de ore înainte de tragicul accident, Adrian Iovan oferea ultimul său intreviu, iar vorbele sale au fost ca o presimţire sumbră a ceea ce urma să se întâmple.

„Poate exista întordeauna u periocol de a i se face rău omului şi să fie nevoie de a ateriza undeva de urgenţă pentru a primi îngrijiri medicale. O călătorie cu avionul sau vaporul poate să-ţi scurteze viaţa cu mulţi ani”, a spus Iovan cu doar 24 de ore înainte de accident la antenastars.ro.

DEZBATERE: Cine credeţi că este vinovat pentru tragedia aviatică din Munţii Apuseni?

Adrian Iovan a devenit celebru în urma căsătoriei cu designerul Romaniţa Iovan. Numele pilotului a apărut atunci într-un scandal de proporţii, după ce a împuşcat mortal un hoţ care a intrat noaptea în casă. Judecatorii au decis însă că Iovan era în legitimă apărare şi a fost absolvit de orice vină.

Citeşte şi: Lucruri neştiute despre Adrian Iovan într-un INTERVIU INCREDIBIL: Când eram mic vroiam să fiu gunoier

După 5 ani de mariaj, cei doi au divorţat, iar copilul în vârstă de 2 ani a rămas în grija mamei. A fost începutul declinului pentru Adrian Iovan. A divorţat, a rămas fără loc de muncă, iar pensia i-a fost micşorată.

Şi necazurile nu s-au oprit aici. Anul trecut, Adrian Iovan a rămas fără tată. A continuat însă să zboare. Deşi ieşise la pensie, Iovan zbura ori de câte ori era solicitat şi a fost şi instructor la şcoala de aviaţie. A fost un pilot adevărat până în ultima clipă. Deşi putea să scape cu viaţă din accidentul care l-a ucis, a preferat să încerce o aterizare forţată şi să salveze cât mai multe vieţi.