Mesaje frumoase de Sfânta Maria. SMS-uri haioase de Sf Maria Mare

MESAJE SF MARIA. 15 august este ziua în care creştinii prăznuiesc Adormirea Maicii Domnului, sărbătoarea cunoscută şi sub numele de Sfânta Maria Mare.

RomaniaTV.net
15 aug. 2015, 07:43
Mesaje frumoase de Sfânta Maria. SMS-uri haioase de Sf Maria Mare

MESAJE SF MARIA. Alege din lista de mai jos şi trimite un mesaj haios de Sfânta Maria Mare.

Chiar daca ai nume de sfanta stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi.

Azi e ziua ta si pe langa La Multi Ani iti zic ca o sa bem pana ramanem fara bani.

Acest mesaj nu contine grasimi, colesterol sau aditivi. Este in intregime natural, dar contine mult, mult zahar. Totusi, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citeste. Zambeste si la multi ani!

Marine, Marine, eu vin azi pe la tine, să-ţi urez „La mulţi ani” şi o căruţă de bani!

Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

La Mulţi Ani, Marine! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

MESAJE SF MARIA. O sărbătorim pe Fecioara Maria, dar si pe tine, şi iti doresc sa fii mereu asa, blanda, buna si draguta cu toti cei din jur.

La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!