MESAJE INGERI mai 2023: „Uită de grijile banilor!”. Ce zodii sunt binecuvântate

Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

03 mai 2023, 09:11
MESAJE INGERI mai 2023: „Uită de grijile banilor!”. Ce zodii sunt binecuvântate

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna mai 2023. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Horoscop karmic. Zodiile de pământ sunt doborâte de karma negativă a celor din jur

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!
Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna aprilie 2023.
Mesaje ingeri luna mai 2023 BERBEC
„Inaintarea nu cere in mod obligatoriu sa ai incredere in tine insuti. Credinta in Dumnezeu este suficienta, stiind ca Dumnezeu lucreaza prin tine si cu tine pe toate caile. Bazeaza-te pe noi, daca increderea iti sovaie, iar noi iti vom da curaj si incredere.”

Acest mesaj este un mesaj de la ingeri care iti spun „Poti sa o faci!”. Ai incredere ca detii toate ingredientele necesare pentru implinirea misiunii pe care o ai. Desi s-ar putea sa nu intelegi pe deplin cum sa indeplinesti aceasta sarcina, ai incredere ca vei fi calauzit in continuare. Cu cat vei reusi sa depersonalizezi mai mult aceasta misiune, stiind ca nu e vorba de tine, cu atat mai bine. Nu asculta vocea care spune „Cine, eu ?”. Esti vrednic pentru ca esti fiica sau fiul perfect al Creatorului si ingerii te vor insoti la fiecare pas.

Luna mai 2023 aduce SURPRIZE pentru ZODII. Cine trebuie să aibă grijă la bani și cine de sănătate

Semnificatii suplimentare : ramai in prezent si focalizeaza-te pe fiecare pas in parte ; lasa toate grijile si preocuparile in seama lui Dumnezeu si ingerilor ; cere ingerilor sa iti intareasca increderea ; ai incredere in iubirea si intelepciunea lui Dumnezeu care lucreaza prin tine.

Mesaje ingeri pentru zodii luna mai 2023 TAUR
„Linisteste-ti mintea, dragul nostru, si primeste asigurarea blanda ca totul a fost luat in considerare. Ramai intr-o stare de liniste, receptiva, fara sa iti faci griji privind natura exacta a manifestarii propriei dorinte. O minte linistita si un corp linistit ne asculta repede si clar. Aceasta este rugamintea noastra : Asculta.”

Ai primit acest mesaj fiindca ingerii doresc ca mesajele lor sa ajunga la tine. Ei iti cer sa vorbesti mai putin si sa asculti mai mult. (Cand suntem stresati, tindem sa flecarim din nervozitate). Lasa grijile in seama ingerilor si ai incredere ca ti-au auzit rugaciunile. Daca ti se pare ca nu iti raspund la rugaciuni, probabil ca nu le asculti raspunsurile. Prin urmare, retrage-te intr-un loc linistit, cu intentia de a-ti asculta ingerii. Apoi inchide ochii, respira adanc si … asculta.

Semnificatii suplimentare : evita mediile zgomotoase ; iti auzi ingerii asa cum trebuie ; inchide televizorul sau radioul ; auzul iti devine sensibil fiindca te acordezi cu ingerii ; curata-ti ceakrele, vizualizand cum lumina curata zona de deasupra fiecarei sprancene.

Luna mai 2023 aduce SURPRIZE pentru ZODII. Cine trebuie să aibă grijă la bani și cine de sănătate

Mesaje ingeri luna mai 2023 GEMENI
„Pentru a vindeca situatia financiara, in primul rand lasa in seama noastra grijile referitoare la bani. Te vom calauzi sa vezi cum poti crea si accepta belsugul. Pe masura ce vom lucra impreuna, situatia ta financiara se va vindeca in functie de viteza cu care vei accepta.”

Acest mesaj este un semn ca rugaciunile privind situatia ta financiara au fost auzite si vor fi implinite. Cu cat vei asculta si iti vei urma mai mult instinctul, cu atat mai repede vei resimti imbunatatiri ale situatiei financiare.

Semnificatii suplimentare : monedele pe care le-ai gasit intamplator in ultima vreme sunt semne de iubire de la ingeri si de la persoane iubite disparute ; vei avea parte de avantaje financiare neasteptate ; lasa orice temeri financiare in seama ingerilor ; urmeaza indrumarile primite pentru ca ele pot fi raspunsul la rugaciunile privind finantele ; belsugul poate avea mai multe infatisari, inclusiv mai mult timp, mai multe oportunitati sau mai multe idei clare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Alina Bădic. Cele cinci zodii care încep în forță luna mai. Astrele le-au pregătit surprize uriașe