MESAJE INGERI pentru zodii decembrie 2023: „A cere ajutor este un semn de putere”

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna decembrie 2023. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

03 dec. 2023, 23:22
MESAJE INGERI pentru zodii decembrie 2023: „A cere ajutor este un semn de putere”

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna decembrie 2023. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna decembrie 2023.

Mesaje ingeri luna decembrie 2023 BERBEC

Poti sa incepi sa muncesti la cariera viselor si inimii tale cu norma partiala in timp ce iti pastrezi serviciul principal deocamdata. In curand, cariera de vis va prinde aripi de zbor si te va sustine deplin.

Ai primit acest mesaj de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii prosperitatii ca raspuns al rugaciunilor si gandurilor tale dornice de a avea siguranta financiara si o cariera plina de sens si satisfactie. Ingerii iti indica un mod de a le avea pe amandoua in acelasi timp. Daca ai visat sa ai propria ta afacere, ti se indica un mod delicat de a incepe si de a reusi.

Ce spune numerologia despre sufletul tău! Adam Stavarache a dezvăluit care sunt persoanele care sunt pregătite pentru BOGĂȚIE și FAIMĂ

Iti poti incepe statutul de propriul sef in sistem partial de munca, in timp ce inca iti mentii jobul din care iti platesti facturile vietii stabile. Vei simti mai putin stres la jobul obisnuit pentru ca te vei focusa in paralel pe jobul care iti aduce satisfactiile inimii. Cariera visului tau va inflori astfel mai repede si mai puternic, din pricina vibratiei de bucurie pe care o vei avea de a nu te simti impovarat ca nu ai destui bani sa platesti sumele lunare. Sa stii ca presiunea de a face bani intotdeauna blocheaza abundenta si incetineste manifestarea.

Intrucat afacerea inimii tale va creste natural hranita de pasiunea si entuziasmul tau, vei putea sa construiesti pas cu pas optiunra de a parasi celalalt job cand vei vedea ca e momentul potrivit, pentru ca vei avea bani din ce sa iti sustii nevoile financiare.

Mesaje ingeri pentru zodii luna decembrie 2023 TAUR

A cere ajutor este un semn de putere, asa cum este si sa accepti ajutorul ce ti se ofera. Foarte des, atunci cand il rogi pe Dumnezeu pentru ajutor, raspunsurile iti sunt date prin alti oameni. Accepta asistenta Sa si la fel de bine da si tu altora ceea ce esti ghidat sa dai.

Ai tot incercat sa faci totul de unul singur, suflet drag ? Acest mesaj de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii prosperitatii iti semnaleaza ca ai nevoie de ajutor dar ai fost reticent sa il ceri. A cere ajutor inseamna si implica curaj. Deseori oamenii cred ca a cere ajutor este un semn de slabiciune si neputinta sau ca asta ar impovara pe altcineva. Lipsa de disponibilitate de a cere ceea ce avem nevoie duce la un efect negativ de spirala. Cu cat stai mai mult fara sa ceri ajutor, cu atat mai mult vei trai fara sa il primesti. Daca acest obicei continua suficient de mult timp, ai putea chiar ajunge la concluzia gresita ca nici nu exista ajutor pentru tine.

Previziuni rune decembrie 2023. Kenaz luminează drumuri, Gebo aduce parteneriate, dar Isa anunţă că e nevoie de o pauză

Dumnezeu si ingerii te reasigura ca sunt nelimitati. Ei pot fi in mai multe locuri deodata unde este nevoie de ei. Niciodata nu ii poti deranja ! Nicio problema nu este prea mare si niciun subiect nu este prea superficial sau nepotrivit. Ei nu au corpuri fizice deci nu obosesc niciodata.

A avea curaj sa ceri ajutor de la Dumnezeu, de la Iisus, de la arhangheli si ingeri sau de la o alta persoana, este un pas important spre a manifesta abundenta. Este un pas asa de important incat aproape imediat primeste raspuns. Cum te simti imediat dupa ce primesti ajutorul ? Poti primi ghidari sub forma de inspiratii cu privire unde sa te duci si ce sa faci iar semnele vor incepe sa ti se prezinte daca accepti sa faci acest salt de credinta.

Mesaje ingeri luna decembrie 2023 GEMENI

Tot ceea ce ai nevoie iti este asigurat de sursa infinita a lui Dumneeu iar credinta ta deschide usile pentru a primi. Nu exista limitare divina ci abundenta infinita pentru a fi impartita tuturor.

Acest mesaj primit de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii prosperitatii iti reaminteste ca nu jobul tau este sursa ta de prosperitate ci Dumnezeu este. Atunci cand te ingrijorezi cu privire la serviciul tau sau daca oamenii cumpara sau nu produsele sau serviciile taler, tu iti blochezi fluxul abundentei. Este timpul sa te focusezi asupra adevaratei Surse a tot ceea ce este pentru tot ce ai nevoie in viata ta si pentru scopul tau de viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.