MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, 11-17 decembrie 2023: „retrage-te din dtrama altora!” Ghidare pentru claritatea ta!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.

09 dec. 2023, 23:29
MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, 11-17 decembrie 2023: „retrage-te din dtrama altora!” Ghidare pentru claritatea ta!
CĂLAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 11-17 decembrie 2023. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Stiai ca fiecare zodie are un arhanghel ce o indruma si calauzeste? Iata care sunt acestia aici!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.

Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

Mesaje Arhengheli pentru BERBEC
Mesaj de la Arhanghelul Ariel: Ai investit cu intelepciune pana acum ! Ai rabdare si asteapta recolta. Revizuieste-ti progresul si fa planuri pentru urmatorul tau proiect.

Mesaj detaliat:

Semintele iti sunt bine plantate. Totusi, planurile au nevoie de cele mai multe ori de timp pentru a se dezvolta. Acum nu e momentul sa te opresti pentru ca succesul este aproape si foarte probabil. Poate ca tu nu vezi asta cu claritate, dar progresul incet si sigur are loc chiar acum. Ai rabdare ! Aproape este gata !

Acum ai o buna oportunitate sa iei o pauza si sa revizuiesti cat de departe ai ajuns. Se misca lucrurile asa cum le-ai planificat ? Daca nu, ce schimbari poti face in viitor ? Daca esti la finalul unui proiect, nu pierde mult timp in finalizare. Urmatorul proiect de succes deja te asteapta sa ii dai atentie.

Mihai Voropchievici dezvăluie care este semnificația ultimei cifre din data de naștere! Care sunt nativii care se află în pericol

Semnificatii suplimentare: Iti prinde bine o pauza de moment ; O oprire binecuvantata este in actiune ; Pune la punct viitoare strategii ; Determinare.

Mesaje Arhengheli pentru TAUR
Mesaj de la Arhanghelul Gabriel: Exista o provocare pe care o poti rezolva. Retrage-te din drama altora. Ai rabdare cu tine si cu cei din jurul tau.

Mesaj detaliat:

Ai tot ce ai nevoie ca sa solutionezi acest puzzle al vietii tale din prezent. Poate ca nu ai inca toate bucatile de puzzle dar lucrand cu altii si gasind compromisuri este calea de a ajunge la solutii pasnice. Unele din conflictele interpersonale si provocarile pe care le experimentezi pot fi foarte bine o reflectare a zbaterilor tale interne in care ai stat. Fa un pas in spate si priveste imaginea de ansamblu. Asculta cu atentie si punctele de vedere ale altora. Cand primesti acest mesaj, ti se recomanda sa te retragi dintr-o drama a altora in care esti prins, daca vrei sa evoluezi cu gratie.

Competitia sanatoasa poate sa te faca mai puternic si poate fi plina de implinire. Mentine-ti intentiile pozitive si etica la cel mai inalt calibru.

Semnificatii suplimentare: Mai multe situatii in acelasi timp iti solicita atentia ; Ai in jur oameni dramatici, baga distanta; Certuri meschine, stai departe de ele; Evenimente sportive, participa.

Mesaje Arhengheli pentru GEMENI
Mesaj de la Arhanghelul Uriel: Stabilitate si eficienta. Ia tu controlul asupra unei situatii si asuma-te. Fa-ti planuri ambitioase.

Mesaj detaliat: Pozitia de lider poate schimba totul. Acest mesaj inseamna ca este timpul pentru tine sa fii un conducator pentru cei din jurul tau. Sau poate indica faptul ca vei avea mari beneficii de la un consilier sau un mentor iscusit care sa iti dea sfaturi valoroase. Arhanghelul Uriel iti poate furniza idei noi si briliante despre cum sa fie totul un succes.

Horoscop decembrie 2023. Tamara Globa anunţă cumpene mari pentru două zodii

Creativitatea este ceva minunat, dar fara logica poate iesi un haos. Ce ai nevoie acum este de putina organizare si ordine. Cateva reguli si ghidari vor ajuta visele tale sa ajunga realitate in cel mai eficient si elegant mod posibil. Asta nu e menita sa te limiteze ci sa te ajute sa te simti imputernicit si in control asupra directiei planurilor tale.

Semnificatii suplimentare: Fii un lider diplomat si care incurajeaza oamenii ; Planuri ambitioase ; Stabilitate ; Protectie ; Autoritati ; Model patern.

Arhanghelul Uriel este un inger al marilor idei si revelatii ! Numele sau inseamna “lumina lui Dumnezeu” si cu adevarat el te poate ajuta luminandu-ti calea spre succes. Cand nu iti vezi drumul si pasul urmator, el este in stare sa iti dea momente de revelatie care par a fi venit de nicaieri. Cere-i asistenta ori de cate ori ai un proiect sau o provocare unde este nevoie de o solutie creativa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.