Mesajul de Crăciun al selecționerului României. Ce dorință şi-a pus Edi Iordănescu pentru 2023

Edi Iordănescu a transmis, în mesajul său de Crăciun, postat în social media, că şi-a pus dorinţa pentru 2023, şi anume calificarea la Campionatul European din Germania.

24 dec. 2022, 22:37
Mesajul de Crăciun al selecționerului României. Ce dorință şi-a pus Edi Iordănescu pentru 2023
Mesajul de Crăciun al selecționerului României. Ce dorință şi-a pus Edi Iordănescu pentru 2023

Mesajul de Crăciun al selecționerului României. „Crăciun fericit tuturor! Eu mi-am pus dorinţa… Germania! Hai România! România la Euro 2024”, a scris Edi Iordănescu pe Instagram. Echipa naţională a României va juca în Grupa I în preliminariile Euro 2024, cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Citeşte şi: Campanie penibilă de PR, pe seama „tricolorilor”. Edi Iordănescu, mai antrenor la cumpărături decât la echipa naţională

Edi Iordănescu, scrisoare către fanii naţionalei după ce a semnat nou contract cu FRF

Edi Iordănescu a transmis o scrisoare suporterilor echipei naţionale, în care afirmă că a decis să continue deoarece are încredere în jucători şi în calificarea la turnee finale. Acesta tocmai a fost reconfirmat ca selecţioner al „tricolorilor” şi a semnat un nou contract, valabil până la finalul preliminariilor pentru Euro 2024, cu prelungire pe durata turneului final în cazul calificării.

Citeşte şi: Edi Iordănescu a găsit explicația pentru rușinea de la echipa națională / Marea problemă a jucătorilor

„Întâi de toate, vă mulţumesc tuturor celor care susţineţi echipa naţională şi cu atât mai mult celor care aţi fost alături de noi la meciurile din acest an. Sprijinul vostru contează enorm pentru jucători, aveţi capacitatea de a aduce un plus în jocul nostru. Pentru modul în care ne-aţi susţinut şi pentru devotamentul vostru, vă mulţumesc din suflet! Aşa cum am spus-o şi ieri, în faţa membrilor Comitetului Executiv, trebuie să construim pe fundaţia pe care am reuşit să o clădim pe parcurs în acest an. Ne aflăm într-un moment de consolidare care necesită continuitate. Am făcut o analiză şi avem concluzii pozitive şi negative”, a transmis Edi Iordănescu.

„Un lucru bun este că avem o medie de vârstă care ne oferă speranţă. Fotbaliştii noştri sunt în pragul în care randamentul lor trebuie să atingă nivelul maxim. Iar jucătorii sunt principalul motiv pentru care am venit la echipa naţională şi pentru care am ales să continui pe acest drum! Cred în ei, cred în potenţialul lor de a creşte. Sunt sigur că vor munci şi vor lupta, devenind mai buni!”, a mai adăugat Edi Iordănescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Edi Iordanescu (@ediiordanescu)