Mesajul de rămas bun transmis de unul dintre cei mai controversați miliardari din lume. Ce a transmis Richard Branson pe rețelele de socializare

Unul dintre cei mai cunoscuți miliardari ai lumii Richard Branson a transmis un mesaj șocant pe rețelele de socializare. Mesajul de rămas bun a fost văzut de zeci de mii de urmăritori.

04 mai 2023, 12:20
Mesajul de rămas bun transmis de unul dintre cei mai controversați miliardari din lume. Ce a transmis Richard Branson pe rețelele de socializare

Richard Branson este unul dintre cei mai cunoscuți miliardari ai lumii. Acesta este un om de afaceri extrem de important și un filantrop britanic. Branson ocupa poziția a cincea a topului celor mai bogați oameni din Regatul Unit al Marii Britanii, în anul 2011. La momentul respectiv, averea sa era estimată la nu mai puțin de 4,2 miliarde de dolari. Acesta este fondatorul Virgin Group, care controlează peste 400 de companii.

Citește și: Zodia miliardarilor. Nativii acestei zodii au noroc de bani de mici

De asemenea, Richard Branson s-a dovedit a fi și unul dintre cei mai controversați miliardari ai lumii. Stilul său de viață total excentric și modul în care își cheltuie banii au atras întodeauna atenția asupra lui. El a fost prima persoană care a traversat Atlanticul cu balonul, iar în 2007, a sărit de pe acoperișul Casino Palms din Las Vegas, pentru a sărbători zborul inaugural al companiei aeriene Virgin America.

Richard Branson a făcut anunțul tragic

Acum, acesta a făcut o postare extrem de emoționantă în care își lua rămas bun de la câinele său. Acesta a scris pe Facebook un mesaj, în care anunța decesul animalului de companie. Postarea a adunat rapid sute de comentarii, dat fiind că pe parcursul anilor internauții au fost la curent aventurile patrupedului.

„Un rămas bun foarte trist de la încântătorul nostru câine Miso, dar în același timp o celebrare a vieții sale minunate: mereu fugind în urma zmeielor (n.r. – a practicanților de kite-surfing) și împrăștiind bucurie în jur. Un uriaș „Mulțumim!” tuturor celor care l-au îndrăgit de-a lungul anilor”, a scris pe Facebook miliardarul Richard Branson.

Branson nu a menționat care este cauza decesului a animalului său de companie. Totuși, putem să bănuim că vârsta ar putea fi responsabilă, dat fiind că primele imagini postate de miliardar pe Facebook datează din 2014, atunci când Miso era pui și abia intrase în familia extinsă de câini a miliardarului. În aprilie 2021, de exemplu, Branson a anunțat că familia sa l-a înfiat pe Bento, un exemplar de rasă mixtă.

Citește și: Marea iubire a lui Ion Ţiriac şi-a uluit fanii. Cum s-a fotografiat la 53 de ani femeia care are doi copii cu miliardarul român: „Bombă atomică!” FOTO