Mesajul disperat trimis de apropiații lui Benone Sinulescu către români: ”Ajutați-ne să îl salvăm pe nea’ Beni”

Impresarul lui Benone Sinulescu a venit cu acuzații după ce artistul a ajuns în stare gravă la spital. Acesta spune faptul că interpretul este tratat ineficient la un centru de paliative din Vladimirescu, şi nu la Spitalul Judeţean Arad.

10 iul. 2021, 22:03
Mesajul disperat trimis de apropiații lui Benone Sinulescu către români: ”Ajutați-ne să îl salvăm pe nea’ Beni”

Mesajul disperat trimis de apropiații lui Benone Sinulescu către români.   Impresarul lui Benone Sinulescu arată cu degetul înspre familia artistului şi acuză că aceasta nu face tot posibilul pentru ca Benone să fie tratat.

Mesajul disperat trimis de apropiații lui Benone Sinulescu către români: ”Ajutați-ne să îl salvăm pe nea’ Beni”

Joi, artistul ar fi fost găsit inconştient în casa lui din Bârzava, iar de acolo, în loc să fie dus la tratament la Spitalul Judeţean Arad, ar fi fost dus într-un centru de paliative din comuna Vladimirescu.

„Ce ştim din sursele noastre, pentru că nu am vorbit cu familie, lui nea’ Beni i-a fost foarte rău şi, paradoxal, în loc să ajungă la un spital de urgenţă a fost dus la o clinică de îngrijiri paliative de lângă Arad, dar acolo nu există medicină de urgenţă. Nu putem să aşteptăm ca omul acesta să moară într-o clinică de lux aşa, pur şi simplu”, a spus Ionuţ Pavel, impresarul artistului, conform antena3.ro.

“Scrisoarea aceasta este un strigăt de ajutor pentru salvarea vieții, dacă mai este posibil, a unui om al cărui nume este similar cu excelența în folclorul românesc, Benone Sinulescu. Numele meu este Ionuț Pavel și în ultimii 7 ani am fost impresarul marelui nostru artist. Împreună cu mai mulți prieteni ai artistului, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că în clipa aceasta Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă și se stinge fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad. Cum s-a ajuns la această situație? Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, nea’ Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la recuperarea sa medicală.

Când, în sfârșit, aflat într-o stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timişoara, care a tras un semnal de alarmă şi a spus că Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide şi care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.

După schimbarea medicației, starea lui nea’ Beni părea că se poate îmbunătăți, dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult (valori ale tensiunii si de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat. Nea’ Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă. Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă momentul de final al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile. Vreau să vă rog pe dumneavoastră, ziariștii, care atunci când vă uniți puteți muta munții din loc pentru salvarea unei vieți, ajutați-ne să îl salvăm pe nea’ Beni”.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul lui Benone Sinulescu. Artistul a fost transferat de urgenţă la spitalul din Arad. Familia le-a solicitat medicilor să nu ofere informaţii despre starea lui de sănătate!