Răsturnare de situaţie în cazul lui Benone Sinulescu. Artistul a fost transferat de urgenţă la spitalul din Arad. Familia le-a solicitat medicilor să nu ofere informaţii despre starea lui de sănătate!

Benone Sinulescu a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Artistul se află acum în stare stabilă.

10 iul. 2021, 16:28
Răsturnare de situaţie în cazul lui Benone Sinulescu. Artistul a fost transferat de urgenţă la spitalul din Arad. Familia le-a solicitat medicilor să nu ofere informaţii despre starea lui de sănătate!

Răsturnare de situaţie în cazul lui Benone Sinulescu. Lenuța Timiș, director medical al Spitalului Județean din Arad, a fost întrebată, sâmbătă după-amiază, într-o intervenție telefonică care este starea Benone Sinulescu acum.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Benone Sinulescu. Artistul a fost transferat de urgenţă la spitalul din Arad

„Este într-o stabilă acum, singura problemă pe care pot să o comunic este că soția dânsului, doamna Sinulescu, a solicitat să nu declarăm nimic de starea soțului dânsei!

Pacientul a intrat la noi în unitatea de primiri urgențe la ora 15.55. Despre starea de sănătate, diagnostic, tratamentul care va fi administrat, deocamdată, nu pot să vă spun, atâta timp cât familia solicită să nu declarăm niciun detaliu despre el. Ce pot să vă spun e că pacientul va beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale”, a spus Lenuța Timiș, pentru Antena 3.

Fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, susține că familia cântăreţului a decis ca inițial acesta să fie dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate.

Benone Sinulescu a fost gasit inconstient in casa iar acum este in stare grava. Apropiatii fac acuzatii grave si spun ca in loc sa fie tratat intr-un spital de specialitate, a fost transferat la un centru paleativ. Fostul impresar al artistului Ionut Pavel a vorbit despre starea artistului.

„Benone Sinulescu se află întro stare foarte gravă, și se stingă fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad.

Cum s-a ajuns la această situație? Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la reuperarea sa medicală. Când în sfârșit, aflat într-o stare grava, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timisoara, care a tras un semnal de alarma si a spus ca Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza infundarii arterei carotide si care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment. După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătății dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult(valori ale tensiunii si de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat.

Nea Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă. Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment(RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile”, a povestit Ionuţ Pavel, fostul impresar al artistului Benone Sinulescu, pentru România TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV- Benone Sinulescu, găsit inconştient în casă. Artistul este în stare foarte gravă