Mesajul emoționant al Biancăi Brad, după ce a aflat că Rona Hartner s-a stins din viață. ”Nu vreau să mă gândesc ce e în sufletul copilului ei”

În urma veștii că Rona Hartner s-a stins din viață, anunț care a întristat o țară întreagă, Bianca Brad a transmis un mesaj emoționant cu privire la decesul actriței.

23 nov. 2023, 16:31
Mesajul emoționant al Biancăi Brad, după ce a aflat că Rona Hartner s-a stins din viață. ”Nu vreau să mă gândesc ce e în sufletul copilului ei”

Rona Hartner a decedat în această dimineață, după ce a pierdut lupta cu cancerul la plămâni și creier. Actrița s-a stins din viață la doar 50 de ani, după o perioadă lungă în care a suferit.

Citește și Rona Hartner și-a prevestit sfârșitul! În timpul unei ședințe de tratament foarte dureroase, actrița și-a văzut tatăl decedat: „Haide, fata mea!”

Seara trecută, sora Ronei Hartner a anunțat pe rețelele sociale că iubita actriță își petrece ultimele clipe din viață alături de familie, iar în această dimineață, Rinda a postat o fotografie cu o lumânare pe internet.

Printre cei care au transmis condoleanțe familiei se numără și Bianca Brad, supraviețuitoare a cancerului.

Înainte ca toată lumea să afle vestea zguduitoare, Bianca Brad scrisese pe Facebook un mesaj în care îi transmitea toate gândurile bune Ronei.

Astăzi, când a aflat că Rona Hartner a încetat din viață, Bianca a declarat:

„Nu cred! Nu știam! Nu am mai intrat să văd că sunt pe drum, în mașină. Of, Doamne, ce rău îmi pare. Am văzut că nu e bine deloc, dar… Îmi pare foarte rău! Noi nu am fost apropiate, nu am fost prietene, dar nu are legătură. Îmi pare foarte rău pentru ea, era de admirat câtă energie, cât de plină de viață a fost tot timpul și cum s-a luptat, adică cum a înfruntat boala cu foarte multă credință și speranță, cel puțin prin ce se vedea în afară.

E foarte trist și îmi pare rău. Chiar m-am uitat pe pagina ei și cu o lună în urmă părea că este foarte bine, dar așa cum se știe, aparențele înșală. Este de admirat felul în care a înfruntat totul. Îmi pare rău, e o pierdere și nu vreau să mă gândesc ce este în sufletul fetei ei, surorii, familiei ei”, a spus Bianca Brad, potrivit Spectacola.

Citește și Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Ce spunea regretata artistă despre moarte: „Iisus mi-a spus în timpul bolii: Dormi liniștită!”

Bianca Brad: ”Dumnezeu să o ierte și să aibă grijă de fetița ei de acolo, de sus”

Bianca Brad a transmis sincere condoleanțe familiei îndurerate și putere în această perioadă dificilă.

„Dumnezeu să o ierte, să o odihnească și dea Dumnezeu să-și găsească liniștea acolo unde este, unde ajunge și să aibă grijă de fetița ei de acolo de sus, cum cred că o poate face, de fapt, mai bine decât dacă era aici. Noi, cei care rămânem, suferim foarte mult”, a spus Bianca Brad, potrivit Spectacola.ro.

Regret că s-a întâmplat așa și îmi pare rău. Condoleanțe! Le doresc putere, să poată să accepte lucrul acesta și să nu stea în durere, deși este o etapă lungă și va dura. Procesul de vindecare nu este liniar. Le doresc putere”, a mai transmis Bianca Brad.