Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Ce spunea regretata artistă despre moarte: „Iisus mi-a spus în timpul bolii: Dormi liniștită!”

Rona Hartner a murit joi, 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, după ce s-a luptat cu un diagnostic crunt - cancer în stadiul patru la creier și plămâni. Cum au arătat ultimele clipe din viața regretatei artiste.

23 nov. 2023, 14:35
Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Ce spunea regretata artistă despre moarte: „Iisus mi-a spus în timpul bolii: Dormi liniștită!”
Ultimele imagini cu Rona hartner în viață

Actrița și cântăreața Rona Hartner a murit joi, 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, răpusă de cancer. Artista a afișat în ultima sa apariție publică, pe Facebook, o atitudiune optimistă și mărturisea cum a decurs ultima perioadă din viața ei.

În timpul ultimului live realizat pe o rețea de socializare, Rona vorbea despre relația cu divinitatea și anunța că scrie o carte.

„Iisus mi-a spus în timpul bolii: Dormi liniștită! Ai încredere în mine! Sunt cu tine, păstrează curajul! Niște chestii, niște îngrediente pe care trebuie să le ai când te duci la luptă. (…) Dacă Dumnezeu e cu noi, cine e împotriva noastră?”, spunea regretata artistă.

Citește și: Drama neștiută prin care a trecut regretata Rona Hartner. La 18 ani, a încercat să se sinucidă de trei ori

Rona Hartner a murit la 50 de ani

În vara aului 2023, vedeta a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4, după ce s-a mai luptat cu boala nemiloasă de-a lungul anilor. Rona menționa că încercările pe care le-a avut de traversat în plan personal au fost cele care i-au cauzat problemele de sănătate. Stabilită în Franța de mai mulți ani, artista mărturisea că, în lupta cu cancerul, s-a lăsat ghidată de credință.

Citește și: Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani! Vestea tristă a fost dată de sora ei, Rinda Hartner

„Foarte mulți oameni îmi spun și mă întreabă: ‘Mă, Rona, totuși, ești foarte puternică, ai o chestie extraordinară’ și vreau să spun o treabă. Nu sunt o persoană mai puternică decât alții, dar am acționat harurile, harul lui Dumnezeu. Aceste haruri le primești când ai nevoie de ele(…) Încercările cu cancerul, încercările cu dușmanii de toate felurile, că dacă vă povestesc numai capitolul despre dușmani ziceți voi că ăsta-i film de oroare, iar tu ești în mijlocul acestei furtuni, acestei tornade, în mijlocul unor probleme care te depășesc, iar toate aceste probleme revelează cine ești tu (…) E adevărat că nu prea voiam să plec (n.r. să moară) și nici nu mă simțeam pregătită, dar cine se simte pregătit? Nimeni”, mărturisea Rona Hartner, potrivit unica.ro.