Mesajul emoţionant al lui Edi Iordănescu de Ziua Naţională. „România nu e numai un cuvânt sau doar o ţară”

Edi Iordănescu (45 de ani), selecţionerul echipei naţionale a României, calificată după opt ani la un turneu final european, le-a transmit un mesaj românilor, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

01 dec. 2023, 11:05
Mesajul emoţionant al lui Edi Iordănescu de Ziua Naţională. „România nu e numai un cuvânt sau doar o ţară”
Mesajul emoţionant al lui Edi Iordănescu de Ziua Naţională. "România nu e numai un cuvânt sau doar o ţară"

Mesajul emoţionant al lui Edi Iordănescu de Ziua Naţională. Selecţionerul „tricolorilor” a dezvăluit ce înseamnă România pentru el şi nu a uitat să le mulțumească românilor pentru susținerea acordată în campania de calificare la Euro 2024.

„M-am născut și am fost crescut într-o familie în care România nu e numai un cuvânt sau doar o țară. Și am avut onoarea să mă formez ca profesionist lângă tatăl meu care, prin munca lui în fotbal, ca jucător și apoi ca antrenor, a reprezentat cu cinste România și a adus bucurie atâtor generații de români. Cu atât mai mare responsabilitatea pentru mine, dar și mândria, de a fi selecționerul echipei noastre naționale! Cu atât mai mare bucuria acum, după aproape doi ani de activitate alături de tricolorii noștri minunați, când România a revenit acolo unde îi este locul, în marile competiții”, a transmis Edi Iordănescu pe pagina sa de Facebook.

„Sunt convins că unitatea pe care noi am construit-o la nivelul echipei naționale va deveni un exemplu, iar sărbătoarea calificării la EURO 2024 a unit iarăși românii în jurul steagului tricolor și al spiritului românesc. Este esența fotbalului, până la urmă, dar și cel mai mare câștig, care trece acum dincolo de stadion. Sunt mândru că sunt român și că ne vom bucura împreună de un Campionat European la care imnul nostru se va auzi din nou pe marile arene!”, a mai adăugat selecţionerul României.

Citeşte şi: România, la Euro 2024. Edi Iordănescu: „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a auzit rugăciunea”

„Vă mulțumesc tuturor, români din țară și din toate colțurile lumii, pentru energia, afecțiunea și încrederea voastră. Le-am simțit în fiecare zi, alături de tricolori, și când ne-a fost mai bine, și când ne-a fost mai greu, în tot acest parcurs de muncă și de sacrificiu. Urmează o nouă provocare, dar uniți am demonstrat că totul e posibil! La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, a încheiat Edi Iordănescu.