MESAJUL EMOŢIONANT al mamei copilului ucis de câini. Procurorii refac ultimul traseu al lui Ionuţ

Mesaj emoţionant postat de mama lui Ionuţ, copilul ucis de câinii maidanezi în Capitală: "copilul din Suceava pierdut din fericire a supravieţuit, copilul pierdut într-un oraş a fost mâncat de câini". Între timp, ancheta morţii lui Ionuţ Anghel va continua. Fratele şi bunica lui vor reface împreună cu procurorii ultimele clipe din viaţa micuţului. Cât despre scandalul maidanezilor, sute de oameni, printre care şi cetăţeni greci, protestează în stradă şi cer pentru salvarea maidanezilor.

RomaniaTV.net
21 sept. 2013, 08:20
MESAJUL EMOŢIONANT al mamei copilului ucis de câini. Procurorii refac ultimul traseu al lui Ionuţ

„Ieri a aparut o stire la tv despre un copil de 6 ani pierdut in padure undeva langa Suceava timp de 20 de ore, si acum doua saptamani vorbeam de cazul unui copil pierdut in Bucuresti langa un parc timp de 1-2 ore. Copilul pierdut in padure din fericire a supravietuit, copilul pierdut intr-un oras a fost manacat de caini sau animale salbatice si cu toate astea nimeni nu sesizeaza anormalitatea situatiei?”, este mesajul postat de mama lui Ionuţ, copilul de 4 ani ucis de câini maidanezi în Bucureşti, la începutul lunii septembrie.

Între timp procurorii vor reface traseul pe care a mers Ionuţ până când a fost ucis. Reconstituirea va fi făcută împreună cu Andrei, fratele lui Ionuţ, dar şi cu bunica micuţilor.

Joi, după ce în presă au apărut tot felul de declaraţii ale unor presupuşi martori care susţineau că bunica nu a avut grijă de copiii familiei Anghel, că statea pe bancă şi fuma, femeia a dat un interviu pentru cancan.ro şi a negat acuzaţiile presupuşilor martori. În plus, bunica a susținut că a chemat poliția imediat după ce a aflat că Ionuț a dispărut, nu după o oră cum reiese din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din parcul unde s-a petrecut tragedia.