Mesajul emoţionat al unui celebru fotbalist pentru soţia sa, răpusă de cancer: Vreau ca toată lumea să ştie cât de mândru eram de ea

Un celebru fotbalist din Marea Britanie, care activează la clubul Gresley F.C. a postat un mesaj înduioşător pe o reţea de socialiazare, după ce soţia sa a pierdut lupta cu cancerul şi a lăsat orfani doi copii. Femeia a fost diagnostică cu cancer chiar în timpul sarcinii, iar după mai mulţi ani în care s-a luptat cu boala a decedat.

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 11:26
Mesajul emoţionat al unui celebru fotbalist pentru soţia sa, răpusă de cancer: Vreau ca toată lumea să ştie cât de mândru eram de ea

Într-un mesaj emoționant postat pe o reâea de sociliazar, Jamie Barrett, căpitanul clubului de fotbal Gresley, a declarat faptul că este „atât de mândru de femeia cu care m-am căsătorit”. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu 13 ani, iar de atunci au fost de nedespărţit.

Citeşte şi: Provincia Hebei din China a intrat din nou în izolare. 400.000 de oameni au intrat în carantină sub supravegherea autorităţilor

„Niciodată nu îți dai seama cât de devastator este cancerul până nu i se întâmplă unei persoane pe care o iubeşti. Vreau doar ca toată lumea să știe cât de mândru eram de femeia cu care m-am căsătorit”

La scurt timp după ce a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil, Leanne a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Cuplul nu ştia dacă cel mic va supravieţui, însă Leane a făcut tot posibilul să ducă sarcina la bun sfârşit.

„Faptul că era însărcinată când a fost diagnosticată cu cancer a fost o dublă lovitură, dar l-a protejat-pe fiul nostru cât a putut, chiar dacă avea dureri. Ne-a fost greu să ne ocupăm de diagnostic și să avem un nou-născut. Nu știam dacă va supraviețui. Ultimele 18 luni au fost oribile” , a povestit fotbalistul.

Cancerul s-a răspândit în cele din urmă în mai multe părţi ale corpului şi a fost internată în spital, unde cadrele medicale au încercat să îi salveze viaţa şi să îi amelioreze durerile. Ulterior, Leanne a pierdut lupta cu viaţa pe 5 iunie, lăsând în urmă doi copii şi un soţ îndurerat.