Mesajul Fecioarei Maria pentru zodiile protejate de Divinitate! ”Dă drumul fricilor tale și află ca ești în siguranță și protejat mereu”

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de marti 23 ianuarie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

23 ian. 2024, 09:29
Mesajul Fecioarei Maria pentru zodiile protejate de Divinitate! ”Dă drumul fricilor tale și află ca ești în siguranță și protejat mereu”
Mesajul Fecioarei Maria pentru zodiile protejate de Divinitate!

Mesajul Fecioarei Maria pentru zodiile protejate de Divinitate! Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Citește și Horoscop TAROT 23-28 ianuarie 2024. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii. Cine a nimerit „Roata norocului”

Mesajul Fecioarei Maria pentru zodiile protejate de Divinitate!

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

Practica adaptarea de la caz la caz

Ca sa poti sa te adaptezi in functie de persoane si situatii, este necesar sa ramai flexibil si rezistent si sa fii dispus sa poti avea diverse identitati cu moduri diferite de vestimentatie, de stil de par, de maniere. Focuseaza-te in special pe limbajul corpului si pe calitatile vocale. Experimenteaza mai intai facand mici schimbari in oricare din aceste aspecte si observa ce se intampla. Poti sa devii expert si in lucrul cu propria ta aura pentru a o mari sau miscora. Cand practici asta, uneori prietenii nu te recunosc. Poti sa devii asa de bun la camuflaj incat sa treci ca invizibil pe langa altii. In functie de mediile in care trebuie sa functionezi, este bine sa te adaptezi la exterior ramanand in interior fidel fata de cine esti tu cu adevarat. Observa si animalele si comportamentul lor si incearca sa le imiti. Dezvoltand aceasta caracteristica devii mult mai adaptabil la variile situatii intalnite, deci te poti descurca mult mai bine cu ele. Fii un actor in viata de zi cu zi si distreaza-te. Doar nu uita in esenta cine esti si nu schimba nimic acolo.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

Da drumul fricilor tale si afla ca esti in siguranta si protejat mereu

Ori de cate ori te aventurezi sau apare un teritoriu nou si necunoscut, este destul de natural sa simti o trepidatie. Mintea ta poate crea tot felul de scenarii despre ce poate sa mearga prost. Pot rasari indoieli si incertitudini iar calea poate sa para periculoasa si plina de pericole. Din acest motiv te poti simti uneori blocat si temator de a merge mai departe. Totusi, mult din ce numesti tu frica nu este chiar frica. Frica adevarata este un raspuns vital si instinctiv aparut in fata unei situatii reale de amenintare a vietii si este trezita nu doar de circumstante sau evenimente ci si de ce gandesti despre ele. Ramai relaxat si vigilent, avand incredere ca nimic nu iti poate face rau cu adevarat si ca trupul tau iti va trimite acele informatii senzoriale daca cu adevarat este vreun pericol real pentru tine. Atunci instinctele tale vor sti ce sa faca. Insa atunci cand simti o frica exagerata cauzata in principal de gandurile tale care nu are sustinere in realitate, respira rar si adanc de cateva ori. Cheama ajutoarele divine, ingerii, arhanghelii care ti-au mai dat ghidarea si protectia lor pana acum. Indreapta-te spre prieteni apropiati sau membri de familie pentru reasigurare si ca sa primesti ajutor sa te simti impamantat si centrat. Reaminteste-ti acele vremuri din trecut in care ti-a fost frica si nu doar ca ai supravietuit ci ai iesit si intact din el. Poti sa redenumesti frica drept entuziasm pentru ca ele se manifesta la fel in corp. si cel mai mult, ai incredere in ghizii tai spirituali, in instinctele tale si in toti prietenii reali si divini care te vegheaza si sunt alaturi de tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și Mihai Voropchievici, numerologia anului 2024 în funcţie de „cifra psihică” a fiecăruia. Cei născuți în zilele de 4, 13, 22 sau 31 ale lunii au lipici la bani