Horoscop TAROT 23-28 ianuarie 2024. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii. Cine a nimerit „Roata norocului”

Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

22 ian. 2024, 23:45
Horoscop TAROT 23-28 ianuarie 2024. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii. Cine a nimerit „Roata norocului”
Horoscop tarot duminică 24 decembrie 2023. Taurii trebuie să fie cu băgare de seamă, leii revin cu picioarele pe pământ

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 22-28 ianuarie 2024 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot :

Horoscop TAROT. BERBEC
Steaua

Aceasta carte simbolizeaza speranta, credinta, scopul, renasterea, spiritualitatea. Cartea intruchipeaza o femeie goala, ingenunchiata in fata unui mic iaz. Ea tine doua ulcioare cu apa. Unul in mana stanga (subconstientul) si unul in mana dreapta (constientul). Ea toarna apa cu mana dreapta pentru a hrani pamantul si pentru a continua ciclul fertilitatii, reprezentat de iarba verde din jurul sau. Cu celelalt vas uda terenul arid si se formeaza cinci paraiase, simbolul celor 5 simturi.

Mihai Voropchievici, numerologia anului 2024 în funcţie de „cifra psihică” a fiecăruia. Cei născuți în zilele de 4, 13, 22 sau 31 ale lunii au lipici la bani
Horoscop TAROT. TAUR
5 de bate

Aceasta carte simbolizeaza conflictul, dezacordul, competitia, tensiunea, diversitatea. Ea ilustreaza cinci barbate care par ca se bat, folosindu-si batele pe post de arme. Totusi, daca te uiti mai atent, vei vedea ca batele sunt ridicate si nu ranesc pe nimeni.  Ca si cand scopul real in aceasta scena haotica nu este crearea conflictului, ci incercarea de a se face remarcat. Fiecare dintre cei cinci barbati poarta alt tip de haine, simbol al diversitatii, al sistemului de valori, sugerand ca nu pot ajunge la un consens din cauza diferentelor dintre ei.

Horoscop TAROT. GEMENI
2 de spade

Ai putea pacali pe cineva saptamana aceasta. Dar doar pentru ca te-ai mintit de bine pe tine incat incepi sa devii credibil si pentru ceilalti. Desi nu iti plac mincinosii, esti pe cale sa devii unul. Ai curajul sa fii sincer cu tine insuti! Te vei scuti mai tarziu de multa durere.

Ce îți rezervă destinul în 2024 în funcție de cifra destinului. Mihai Voropchievici: „Dacă vor să facă un pas hotărâtor, e un an foarte bun pentru așa ceva”

Horoscop TAROT. RAC
Roata Norocului

Esti putin mai norocos astazi si se vede in tot ceea ce spui si faci. daca vrei sa cumperi un bilet de loterie sau sa ai un joc de Bingo in acest weekend, probabil ca norocul este de partea ta. Timpul tau este perfect si exista o multime de karme buna care vin in calea ta.

Horoscop TAROT. LEU
Rege de bate

Aceasta carte este simbolul liderului, al viziunii, al antreprenoriatului si al onoarei. Regele de bate sta pe tronul sau, tinand in mana o bata inmugurita, simbolul vietii si al creativitatii. Tronul si capa sunt decorate cu lei si salamandre, ambele simbolul focului si al puterii. Salamendrele isi musca propriile cozi, reprezentand infinitul si drumul inainte, indiferent de obstacolele intalnite in cale.

Citeşte mai multe, pe sfatulparintilor.ro