Mihai Voropchievici, numerologia anului 2024 în funcţie de „cifra psihică” a fiecăruia. Cei născuți în zilele de 4, 13, 22 sau 31 ale lunii au lipici la bani

Mihai Voropchievici a dezvăluit cine sunt cei mai norocoși nativi în următoarele 11 luni, în funcție de ziua nașterii.

22 ian. 2024, 22:44
Mihai Voropchievici, numerologia anului 2024 în funcţie de „cifra psihică” a fiecăruia. Cei născuți în zilele de 4, 13, 22 sau 31 ale lunii au lipici la bani
Ce îți rezervă destinul în 2024 în funcție de cifra destinului. Mihai Voropchievici: „Dacă vor să facă un pas hotărâtor, e un an foarte bun pentru așa ceva”

Numerologul Mihai Voropchievici a spus va fi anul tău, în funcție de ziua nașterii, potrivit Fanatik. „Numărul psihic nu este altceva decât ziua de naștere. Cifra psihică se adună la fel precum cifra de destin. De exemplu, dacă ești născut într-o zi de 24, atunci cifra psihică este 6”, a spus Mihai Voropchievici.

Cifra psihică 1

Cei cu cifra 1, în relație cu anul universal 8 (anul 2024) se simt pe cai mari. Caută să obțină ceea ce își doresc. Pot obține schimbări majore, în profesie. Se pot muta din casă ori pot începe o nouă poveste de iubire. Trebuie să caute, însă, să fie mai blânzi în exprimare.

Cifra psihică 2

Cifra psihică 2 (11 sau 29): Persoanele care au aceste date de naștere fac o pereche fantastică cu anul 8. Obțin tot ce își doresc, însă nu o fac singuri. 2 conduce la asociere, la parteneriate, deci trebuie să aibă grijă cu cine se însoțesc, să fie parteneri de încredere. Anul psihic 2 se poate lăsa cu o căsătorie sau, la cealaltă extremă, cu un divorț. Toate sfaturile pe care le primesc în acest an trebuie analizate, mai ales dacă vin de la așa-zișii prieteni.
Ce îți rezervă destinul în 2024 în funcție de cifra destinului. Mihai Voropchievici: „Dacă vor să facă un pas hotărâtor, e un an foarte bun pentru așa ceva”

Cifra psihică 3

Cei născuți pe data de 3, 12, 21 sau 30 ale lunii, sunt ajutați de anul universal 8 să își atingă scopurile. Au idei geniale, pe care le duc bun sfârșit. Singura atenționare pentru ei este să nu se împrăștie. Tind să lucreze haotic din dorința de a face mai multe lucruri. E bine să ia fiecare obiectiv pe rând, să nu muncească în paralel.

Cifra psihică 4

Cei născuți în zilele de 4, 13, 22 sau 31 ale lunii au lipici la bani în 2024

Cei născuți pe 4, 13, 22 sau 31 sunt preocupați excesiv de zona materială. Au un curaj nesăbuit și distrugător, de neoprit. Vor avea bani, dar asta nu înseamnă că trebuie să facă exces de zel. Au tendința de a cumpăra tot ce văd. Banii vin la ei, dar nu trebuie să se gândească de unde vin. Universul știe când, cât și cui să dea.

Cifra psihică 5

Persoanele născute pe 5, 14 sau 23 ale lunii au parte de energie nebănuită în 2024. Sunt stimulate, își cresc renumele și au parte și de noroc. Sfatul lui Mihai Voropchievici este clar: să nu lase lucrurile neterminate. Ce încep e bine să ducă la bun sfârșit. Nicio plată nu e fără răsplată. Cu alte cuvinte, 8 nu acceptă oamenii care nu-și duc la final sarcinile.

Citește și: Topul zodiilor protejate de divinitate în 2024. Mihai Voropchevici. O zodie îşi triplează veniturile, alta iubeşte cu patos

Cifra psihică 6

6, ca cifră psihică, este a celor născuți pe 6, 15 sau 24. Acești nativi se combină foarte bine cu forța financiară a cifrei 8, dar cum au o cifră psihică extraordinar de iubitoare, de altruistă și de multe ori posesivă, e bine să dea la o parte în acest an toată posesivitatea la o parte. Din când în când, e bine să ofere și ei celor din jur câte un cadou. Nu e musai să fie de zeci sau sute de milioane, dar e bine să fie ceva care să îi reprezinte.

Cifra psihică 7

Am ajuns și la cei cu cifra psihică 7. Sunt cei născuți pe 7, 16 și 25 ale fiecărei luni. 7 este o cifră mai cerebrală. Persoanele care au venit pe lume în aceste zile vor intra în contradicție cu vibrația pară, adică 2, 4, 6 sau 8. Fac un sacrificiu ca să nu iasă în pierdere, să aibă un câștig cât simt că îi mulțumește sufletește. 8 le dau tot felul de provocări, le scot în față tot felul de ocazii.

Cifra psihică 8

Cei născuți pe 8, 17 sau 26 ale lunii sunt posesorii norocului absolut. Acestea sunt cele mai norocoase zile de naștere. Norocul lor se poate amplifica doar dăruind. Cu cât dăruiesc mai mult, cu atât vor primi mai mult.

Cifra psihică 9

Cei născuți în zilele de 9, 18 sau 27 în orice lună au un an de extreme. Vibrația 9 nu se prea pupă cu 8, cea a anului 2024. Vor face totul foarte discret, fără să bată toba. Dacă fac asta, vin câteva luni extraordinar de benefice pentru ei.