Mesajul Îngerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2017

Ghidare intuitiva pentru luna SEPTEMBRIE 2017 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Archangel Gabriel – Doreen Virtue, Archangel Raphael – Doreen Virtue, Angel Dreams – Doreen Virtue si Melissa Virtue si The Spirit Messages – John Holland.

RomaniaTV.net
02 sept. 2017, 04:42
Mesajul Îngerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2017

Atmosfera generala

In aceasta luna ne asteapta eliberari puternice. Este alaturi de noi Arhanghelul Azrael care ne mai scutura bine de tot ce nu ne mai serveste. Este timpul sa incheiem definitv situatii pe care le-am taraganat. Nu putem fi in doua locuri in acelasi timp, asa ca este necesar ca energia sa fie canalizata doar intr-o singura directie. Ne va scutura bine Arhanghelul Azrael pentru a face alegeri si a intelege ca este timpul sa eliberam trecutul. Ne mai ajuta si Arhanghelul Jeremiel sa revizuim si sa intelegem ca schimbarile sunt necesare si ca intotdeauna schimbarile sunt pozitive. Va fi o perioada de transformare spirituala, in care simtim ca facem un salt spre ceva, insa nu stim spre ce. Asta ne cam destabilizeaza, insa cu credinta si incredere vom face fata la tot ceea ce vine spre noi pentru ca vine spre binele nostru cel mai inalt. Inca o data lectia abandonului ne ajuta, si inca o data nu va trebui sa intelegem cu mintea ceea ce se intampla, ci cu sufletul. Sa lasam lucrurile sa curga si toate se vor aseza asa cum este mai bine.

Avem nevoie de un detox spiritual, de asumarea vulnerabilitatii si de a merge inainte pe drumuri necunoscute. Este esential sa ne lasam calauziti de intuitie si sa fim congruenti in tot ceea ce facem. Ar fi bine sa ne abtinem sa fortam lucrurile pentru ca ne va conduce pe cai gresite… de obicei fortam lucrurile in directia cunoscuta de noi, pe cand acum este important sa ne riscam si sa mergem pe teritorii necunoscute.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO