Mesajul lui Klaus Iohannis de Paştele Ortodox. Ce le-a transmis românilor: „Să ne întărească în credinţă şi speranţă”

Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj cu ocazia Paştelui şi a precizat că această sărbătoare "să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de povara singurătăţii".

15 apr. 2023, 15:41
Mesajul lui Klaus Iohannis de Paştele Ortodox. Ce le-a transmis românilor: „Să ne întărească în credinţă şi speranţă”
Mesajul lui Klaus Iohannis de Paştele Ortodox. Ce le-a transmis românilor: "Să ne întărească în credinţă şi speranţă"

Mesajul lui Klaus Iohannis de Paştele Ortodox. „Învierea Domnului ne aduce împreună pentru a ne bucura de triumful credinţei asupra morţii şi a suferinţei. În aceste momente de intensă bucurie spirituală, transmit urări de sănătate, pace şi prosperitate tuturor românilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi neoprotestanţi, aflaţi în ţară ori în comunităţile diasporei”, a transmis preşedintele României pe pagina sa de Facebook.

Klausd Iahannis a adăugat că „sărbătoarea Sfintelor Paşti să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de povara singurătăţii”.

Citeşte şi: Carmen şi Klaus Iohannis au participat la slujba de Înviere oficiată la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu. Ce s-a putut remarca la ţinuta Primei Doamne

„Călăuziţi de lumina iubirii lui Hristos, să dăruim înţelegere, compasiune şi sprijin tuturor celor care au nevoie de ajutorul nostru. Sfintele Paşti să ne întărească în credinţă şi speranţă, să ne călăuzească pe mai departe cu lumina Învierii Domnului, spre împlinirea binelui comun”, a mai spus preşedintele României.