Preşedintele Iohannis şi Carmen Iohannis au participat la slujba de Înviere oficiată la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu. Ce s-a putut remarca la ţinuta Primei Doamne

Ca în fiecare an, şi în 2023 preşedintele Klaus Iohannis şi Prima Doamnă au participat la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu. Slujba a fost oficiată în trei limbi: română, germană și maghiară.

09 apr. 2023, 11:14
Preşedintele Iohannis şi Carmen Iohannis au participat la slujba de Înviere oficiată la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu. Ce s-a putut remarca la ţinuta Primei Doamne

Cei doi soți, însoțiți de ofiţeri SPP, au venit ținându-se de mână, iar Prima Doamnă s-a afișat îmbrăcată cu un palton care îi acoperea genunchii. Înainte să intre la biserică, șeful statului le-a transmis urări atât celor care sărbătoresc Paștele în aceste zile, cât și oamenilor care își sărbătoresc onomastica de Florii.

Tuturor creștinilor care sărbătoresc Învierea Domnului acum le doresc sărbători fericite, Hristos a înviat, zile frumoase, iar creștinilor care au sărbătoarea Floriilor le doresc o zi frumoasă și la mulți ani!„, a transmis preşedintele ţării.

Iohannis, la Înviere de mână cu Prima Doamnă

Klaus Iohannis a transmis un mesaj și pe rețelele de socializare pentru creștinii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici, care sărbătoresc în acest weekend Paştele.

Sfintele Paști ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura și forța valorilor creștine, care continuă să ne fie și astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței, a iubirii și a credinței!”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis, pe rețelele de socializare.

Citeste si Președintele Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: „Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței”

Şi Prima Doamnă a avut gânduri bune pentru români cu ocazia Paştelui catolic, dar le-a transmis pe reţelele sociale: ”Lumina Pascală să aline suferinţele, să însenineze sufletele cu linişte şi pace! Cristos a înviat!”.