Mesajul lui Răzvan Simion de ziua de naştere a Lidiei Buble! A făcut-o în direct, la TV

Lidia Buble a împlinit pe 9 iunie 27 de ani, iar Răzvan Simion i-a transmis în direct un mesaj în direct, la TV, chiar în timpul emisiunii pe care o moderează alături de Dani Oţil.

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 05:07
Mesajul lui Răzvan Simion de ziua de naştere a Lidiei Buble! A făcut-o în direct, la TV

Deși cei doi s-au despărțit, după cinci ani de relație, Răzvan Simion a ținut să transmită urări de bine fostei sale iubite care a împlinit astăzi 27 de ani. Potrivit spuselor lui, cei doi vor colabora în continuare și chiar au rămas buni prieteni.

Citeşte şi: Răzvan Simion, vacanţă cu fosta soţie. Lidia Buble a lipsit din peisaj

De ziua de naștere a Lidiei Buble, Răzvan i-a transmis un mesaj fostei sale iubite, în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Dani Oțil. „Fii cea mai bună versiune a ta”, a fost mesajul transmis de Răzvan Simion.

Răzvan Simion a anunţat despărţirea, pe reţelele de socializare

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au despărţit, anunţul fiind făcut chiar de prezentator pe pagina sa de Instagram. Alături de o fotografie cu amândoi, matinalul de la Neaţa a scris un mesaj emoţionant, în care îi redă libertatea iubitei sale şi îi urează numai de bine.

O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Citeşte şi: Cum s-a fotografiat Lidia Buble în toaletă. Fanii s-au întrebat dacă este ea: „Să-ţi fie ruşine”

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept,„, este mesajul scris de Răzvan Simion pe reţelele de socializare.