Mesajul lui Șerban Huidu pentru Mihai Găinușă, după ce a aflat că participă la Asia Express 2024: „Sper că se va descurca”

Mihai Găinușă este unul dintre concurenții noului sezon de la Asia Express. Șerban Huidu, nașul lui de cununie, i-a transmis un mesaj de încurajare, după ce nu și-au mai vorbit de 10 ani.

28 feb. 2024, 13:04
Mesajul lui Șerban Huidu pentru Mihai Găinușă, după ce a aflat că participă la Asia Express 2024: „Sper că se va descurca”
Șerban Huidu, mesaj pentru Mihai Găinușă, după ce s-a aflat că participă la Asia Express

Șerban Huidu, realizatorul și prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” și-a exprimat opinia cu privire la concursurile televizate de supraviețuire.

„Mi se par niște producții care fac praf piața de televiziune, care și așa nu se simte prea bine. Toate aceste show-uri au plecat de la Big brother. Unde spionarea aproapelui a fost pusă la rang de cinste. Mi se pare o audiență facilă. Televiziunea poate fi mult mai mult decât asta”, a declarat el, pentru playtech.ro.

Citește și: Scandal de proporții între Andreea Esca și Șerban Huidu! Totul a pornit de la o filmare cu știrista PRO TV în care înjură: „Nu e o problemă atât de mare. Ce era acolo pe casetă era mult mai grav”

Șerban Huidu e de părere că Mihai Găinușă, finul și fostul lui coleg de platoul, se va descurca de minune la acest show, cu atât mai mult cu cât ei au avut o experiență similară, cu Cronica, prin Europa.

„Emisiunea Asia sau America Expres este catalogată absurd ca fiind reality-show. Este, în fapt, un concurs combinat cu travel show. Informațiile turistice ar trebui furnizate constant și atractiv. Eu am făcut cu Mișu și echipa de atunci ”Cârcotașii în Europa”.

Acolo, am învățat atât de multe lucruri. Și am adus informație turistică, într-o țară ce nu intrase încă în UE. Mă gândesc să fac un pachet aniversar. Se fac în curând 25 de ani de la prima ediție…

Mișu a învățat mult din emisiunea Cârcotașii în Europa. Atunci a fost greu. Sper că se va descurca. Mi-ar plăcea”, a continuat Șerban Huidu.

Citește și: Șerban Huidu, despre Mihai Găinușă: ”Mi-a blocat numărul, dar e o prostie. Istoria noastră s-a dus, dar e finul meu. Nu îmi dau seama de ce e așa supărat, poate o să îi treacă”

Cei doi nu și-au mai vorbit de ani buni și, deși Huidu i-ar fi întins deja o mână spre împăcare, Găinușă nu a răspuns gestului.

„Never say never to JR Ewing. Dar, real vorbind, nu cred. La ediția de 20 de ani a Cronicii  Mișu nu mi-a răspuns la telefon. Nu cred se poate face o reunire fără să fie ambele părți de acord”, a spus Șerban Huidu.