Șerban Huidu, despre Mihai Găinușă: ”Mi-a blocat numărul, dar e o prostie. Istoria noastră s-a dus, dar e finul meu. Nu îmi dau seama de ce e așa supărat, poate o să îi treacă”

Șerban Huidu a fost invitat în cadrul podcast-ului ”Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar. Prezentatorul de la "Cronica Cârcotașilor" a vorbit despre mai multe subiecte, printre care și cel legat de Mihai Găinușă, cel care i-a fost camarad ani de zile, dar care acum i-a blocat numărul de telefon.

01 feb. 2024, 23:47
Șerban Huidu, despre Mihai Găinușă: ”Mi-a blocat numărul, dar e o prostie. Istoria noastră s-a dus, dar e finul meu. Nu îmi dau seama de ce e așa supărat, poate o să îi treacă”

Șerban Huidu a fost invitat în cadrul podcast-ului ”Fain&Simplu”, prezentat de Mihai Morar. Prezentatorul și-a deschis sufletul și a vorbit despre lucrurile care s-au schimbat de la tragedia în care a fost implicat, în urmă cu 12 ani, dar și despre alte subiecte.

Citește și Țeapa de un milion de euro pe care și-a luat-o Șerban Huidu. Cine este mogulul care a reușit să îl păcălească pe prezentator

Printre mărturisirile sale, Huidu a vorbit și despre Mihai Găinușă, colegul de platou și ”camarad”, așa cum l-a numit acesta.

„Știi de câte ori mi s-a sugerat ca Mihai Găninușă să fie tras pe dreapta? Dar nu așa face un camarad cu care ai plecat la luptă!”, a spus Huidu.

„El e foarte supărat pe tine”, a completat Mihai Morar.

„Da, nu îmi dau seama de ce e așa supărat, poate o să îi treacă”, a spus cu un iz de speranță prezentatorul de la ”Cronica Cârcotașilor”.

Întrebat ”Crezi că el consideră că evenimentele din viața personală i-au dăunat lui?”, Șerban Huidu a răspuns:

„Da, era îndreptățit să considere a fi o problemă reală dacă evenimentele din viața mea erau făcute cu intenție. La mine primul lucru pe care l-au gândit unii apropiați a fost ”ia să îi dăm lovitura de grație. El mi-a blocat numărul, dar e o prostie. Istoria noastră s-a dus, ca poate…să ne întâlnim, da, el e finul meu, totuși”.

Șerban Huidu: ”De un an am permis, după 12 ani”

Printre altele, prezentatorul a spus și că, după 12 ani, are permis de conducere, abia de un an de zile.

„Eu am permisul de un an, după 12 ani. Eu nici măcar la asigurare nu m-am dus, că nu aveam ce să arăt. L-am luat după 12 ani, am dat examen, am făcut școala de șoferi, tot pe manuală.

Există și pentru automate dar îți scriu pe carnet și îți pun o dungă acolo. Prima oară am picat traseul. Când m-am dus să dau sala și să mă înscriu, mă întrebau ”Dar nu vrei să îți iei și A?”. Și ziceam ”bre, n-am condus de atâția ani”. Totuși, au fost 12 ani”, a spus Șerban Huidu, în cadrul podcast-ului moderat de Mihai Morar.

„Dar pedeapsa ta era mai mică?”, l-a întrebat Morar.

Citește și Mihai Găinuşă revine în televiziune. La ce post TV va apărea: „Am acceptat oferta lor”

„Da, dar nu am vrut eu. Puteam să conduc.. a fost definitivă sentința, e destul de complicat să mai conduci după ce treci prin ce treci”, a concis acesta.