Sonia Mosca, câştigător X Factor 2020. Cine este italianca ce a fascinat-o pe Delia. Asul din mânecă pe care îl are cântăreaţa

Sonia Mosca a uimit întreaga scenă cu vocea ei incredibilă şi a reuşit să obţină biletul către marea finală a sezonului 9. Concurenta face parte din echipa Deliei, care a rămas fără cuvinte de la primele patru noute pe care artista le-a interpretat în audiţii.

18 dec. 2020, 15:51
Sonia Mosca, câştigător X Factor 2020. Cine este italianca ce a fascinat-o pe Delia. Asul din mânecă pe care îl are cântăreaţa

Sonia Mosca, câştigător X Factor 2020. Concurenta a câștigat un concurs de talent showuri în țara natală și a venit să-și încerce norocul și în România. Încă de la audiții, italianca i-a impresionat pe jurații care i-au oferit 4 de DA fără să stea pe gânduri şi a prins un loc imediat în bootcamp.

Sonia Mosca, câştigător X Factor 2020. Cine este italianca ce a fascinat-o pe Delia

La prima apariţie, favorita Deliei a interpretat piesa „And I Am Telling You I’m Not Going” și a mărturisit că este muzica este viaţa ei şi nu poate concepe ideea de a nu cânta: „Simt cu adevărat muzica înăuntrul meu”.

„E incredibil ce reușește să facă cu vocea ei, e la un nivel uluitor! Sonia e una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit nu la X Factor 9, ci la X Factor forever and ever!”, a spus Florin Ristei despre italiancă.

Sonia Mosca, câştigător X Factor 2020
Sonia Mosca, câştigător X Factor 2020. Sursa foto: Antena 1

„Tu ai fost speranța mea, am simțit că vei veni! Ultimul sezon X Factor a fost câștigat de o fată din Filipine, care era la mine în grupă și cred că ești mai bună ca ea!”, i-a spus Delia.

„Ea poate să facă tot cu vocea, nu are nevoie de niciun artificiu, de nicio poveste! Ea este așa; a venit în fața noastră și îți spun că este câștigătoarea X Factor, eu așa simt! Nu mai avem nimic asemănător în X Factor!”, a declarat Delia în audiții.

Vineri 18 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9. Aceștia vor pregăti nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta cu un invitat special.

Citeşte şi: Emoții uriașe la X Factor! Naomi, iubita lui Florin Ristei, eliminată din concurs. Reacția incredibilă a artistului: „O luam de nevastă”