Mesajul postat de Paula Seling pe rețelele de socializare după ce s-a zvonit că a divorțat. Fanii îi sunt alături: „Nu vei fi nciodată singură”

Au trecut câteva săptămâni de când în lumea mondenă a apărut vestea că Paula Seling a divorțat după 17 ani alături de soțul ei, dar artista nu pare să fie afectată.

18 nov. 2022, 17:53
Mesajul postat de Paula Seling pe rețelele de socializare după ce s-a zvonit că a divorțat. Fanii îi sunt alături: „Nu vei fi nciodată singură”

Ajunsă la vârsta de 40 de ani, Paula Seling are o carieră de succes, dar este destul de discretă atunci când vine vorba de viața personală. După ce s-a zvonit că aceasta a divorțat după 17 ani de căsnicie, artista a postat pe rețelele de socializare fotografii în care pare fericită.

Cântăreața se pregătește deja de sărbători, iar de curând a arătat publicului și câteva imagini de la filmările ultimului videoclip muzical, iar mesajul transmis i-a făcut pe fani să reacționeze rapid.

Paula Seling apare într-un decor superb, cu specific de Crăciun, purtând o rochie cu volane.

„Începe să se simtă miros de sărbători! După o zi plină de filmari, din liniștea singurătății, după atâta muncă și dedicare, mă gândesc la voi și vă mulțumesc că îmi sunteți ! Vă doresc o seară minunată, plină de iubire și de trăiri frumoase!”, a scris artisat în descrierea imaginilor.

„Ești minunată!”, „Eleganță, stil, talent. Ești splendidă!”, „Doamne, ce frumusețe!”, „Nu vei fi niciodată singură!”, au comentat câțiva dintre fanii acesteia.

Citește și: De ce s-ar fi despărțit de fapt Paula Seling de Radu Bucura. Apropiații celor doi fac mărturisiri neașteptate

Paula Seling și Radu Bucura formau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și extrem de discrete. Paula Seling a preferat să se țină departe de scandaluri și să iasă în evidență așa cum știe ea mai bine, mai exact,  să încânte publicul cu muzica ei. Uneori însă viața nu este așa cum ne-o dorim, iar o veste neașteptată i-a întristat pe fanii săi. Paula Seling s-a r fi despărțit de soțul ei. Apropiații cuplului susțin că aceștia s-ar fi separat în urma mai multor certuri, iar ruptura s-a petrecut treptat.

Potrivit click, ruptura dintre cei doi nu a fost una bruscă, ci s-a petrecut în timp. Radu Bucura i-a fost manager Paulei până de curând, însă aceasta este acum impresariată de altcineva.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru click.

Citește și: Paula Seling, primele declarații despre divorț. Ce spune cântăreața despre fostul soț

Din câte se pare, Paula Seling și soțul ei nu se mai înțelegeau deloc în ultimul timp și cu toate că au încercat să facă tot posibilul pentru a-și salva căsnicia, din păcate acest lucru nu s-a întâmplat, iar cuplu și-ar fi spus adio după 17 ani.