Paula Seling, primele declarații despre divorț. Ce spune cântăreața despre fostul soț

Paula Seling și Radu Bucura au format până de curând unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi s-au sprijinit atât din punct de vedere moral, cât și pe plan profesional. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să își spună adio.

08 nov. 2022, 22:15
Paula Seling, primele declarații despre divorț. Ce spune cântăreața despre fostul soț

Paula Seling și Radu Bucura au format până de curând unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cântăreața a fost invitată într-un podcast, acolo unde a făcut declarații cu privire la divorțul dintre ea și soțul ei.

Paula Seling, primele declarații despre divorț

Cu toate că este foarte discretă în ceea ce privește, viața ei personală și mereu a fost așa, iată că acum și-a făcut curaj să vorbească despre fostul soț.

„Am lucrat foarte multe lucururi frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, care cumva, cu dublu capăt, care a fost ca o emblemă pentru noi atunci, în 2010. El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat bookingul meu și am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri”, a mărturisit Paula Seling, în cadrul unui podcast postat de Horia Brenciu, pe YouTube.

Cântăreața este cunoscută pentru discreția de care dă dovadă de fiecare dată. Aceasta a preferat de fiecare dată să se ocupe de partea profesională și să iasă în evidență cu piesele sale și mai puțin cu partea personală.

Cum s-au cunoscut Radu Bucura și Paula Seling

Paula Seling și soțul ei s-au cunoscut în adolescență, pe vremea când artista avea doar 16 ani, și s-au îndrăgostit foarte repede La scurt timp, cei doi au decis să facă pasul cel mare și s-au căsătorit.

,,Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, a povestit Paula Seling.

Citește și; Britney Spears a vorbit despre boala gravă de care suferă: „Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu”

Citește și: O femeie de 56 de ani a născut copilul propriului ei fiu: „Totul a mers perfect și ne simțim binecuvântați”