Mesajul postat de Smiley, după ce Andreea Esca a fost infectată cu Covid-19: „Din păcate, nu e singura mea cunoştinţă personală”

După ce Andreea Esca a acordat primul interviu de când a fost infectată cu Covid-19, mai multe vedete au reacţionat. Printre ele se numără şi Smiley, care spune că putem să învățăm să avem mai multă grijă de noi din declarația Andreei Esca.

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 04:58
Mesajul postat de Smiley, după ce Andreea Esca a fost infectată cu Covid-19: „Din păcate, nu e singura mea cunoştinţă personală”
Observ un trend general de a nu crede în nimic, nici în Covid, nici în medici sau oameni, în știința sau în Dumnezeu. Poate putem, totuși, prin declarația Andreei Esca, sa învățam sa avem mai multa grija de noi și sa ne ferim de boala, doar atât…

O cunosc și știu prin ce a trecut. Din păcate nu e singura mea cunoștință personala care a avut Covid. Boala asta exista și se răspândește foarte ușor.

Va rog sa aveți grija de voi cu responsabilitatea celor care știți ca de sănătatea voastră depinde sănătatea tuturor. As vrea sa va mai rog sa nu ma puneți la zid pentru ca am exprimat o îngrijorare!”, a scris Smiley pe pagina lui de Facebook.

Observ un trend general de a nu crede in nimic, nici in Covid, nici in medici sau oameni, in stiinta sau in Dumnezeu….

Publicată de Smiley pe Marţi, 21 iulie 2020

 

Alexandre Eram, soţul Andreei Esca, în stare gravă din cauza COVID-19

Andreea Esca a recunoscut, luni, că a fost bolnavă de coronavirus și că și soțul ei, Alexander Eram, a fost infectat. Omul de afaceri a avut o formă severă de boală și a fost dus la terapie intensivă.

Da, am fost eu, soțul și unul dintre copii. Mulțumită doctorilor de la „Matei Balș”, acum suntem bine, avem rezultat negativ, toți trei. Primul s-a îmbolnăvit soțul meu. Avea febră mare, 40 de grade Celsius, dar ne-am gândit că are probleme la stomac. Ne-am impacientat și am chemat salvarea. El a ieșit pozitiv, eu negativ. Mie mi-au apărut simptomele după cinci zile. Mi-am dat seama când găteam ceva cu usturoi și nu am simțit mirosul.

Soțul meu, Alex, fără nicio boală cronică, nu fumează, face sport, nu face excese a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. Băiatul mi-a spus că pe tata l-au dus la terapie intensivă. Simțeam că leșin. Plămânii lui au fost afectați într-un timp extrem de scurt. Îmi spunea „Nu mai pot!”, „Cred că așa arată iadul!”. A făcut tratament cu plasmă„, a dezvăluit Andreea Esca.