„Sorina Pintea este pe MOARTE”. Anunţ ŞOCANT de ultimă oră

Un fost consilier de stat a postat un mesaj alarmant referitor la sănătatea fostului ministru: "Sorina Pintea este pe moarte!". Dana Varga susține că boala îi poate bloca oricând mai multe organe vitale.

03 mart. 2020, 06:46

În cursul zilei de ieri, înainte ca Sorina Pintea să fie transferată la spital, Dana Varga a postat pe reţelele de socializare un mesaj alarmant. 

„Să ne rugăm pentru sănătatea doamnei Pintea. Sorina Pintea este pe moarte, i se poate bloca esofagul, plămânii şi inima”, a scris pe Facebook Dana Varga. 

Reamintim Sorina Pintea a fost scoasă din Arestul Central al Poliţiei Capitalei, luni, şi a fost transportată de urgenţă la spitalul Sfânta Maria. Fostul ministru al Sănătăţii a susţinut că i s-a agravat starea de sănătate în arest. Pintea suferă de dermatomiozită, o boală sistemică ce afectează cel mai frecvent pielea şi muşchii, dar poate afecta şi articulaţiile, esofagul, plămânii şi rar inima.

Tribunalul București a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, inculpată pentru luare de mită în formă continuată. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezentau 7% din valoarea unui contract.

(w500)

 

Citeşte şi Liviu Pop, plângere penală împotriva fiului Sorinei Pintea: „Cer daune morale”