Mesajul primit de Monica Anghel de la Diana Şoşoacă, după ce artista a imitat-o la TV

Mesajul primit de Monica Anghel de la Diana Şoşoacă, după ce artista a imitat-o la TV. După momentul difuzat la televizor, cântăreața ar fi primit un mesaj de la controversata senatoare, în legătură cu gestul făcut la TV.

15 feb. 2022, 08:51
Mesajul primit de Monica Anghel de la Diana Şoşoacă, după ce artista a imitat-o la TV
Mesajul primit de Monica Anghel de la Diana Şoşoacă

Mesajul primit de Monica Anghel de la Diana Şoşoacă, după ce a văzut interpretarea de la TVR. Senatoarea a felicitat-o pe celebra cântăreața și chiar a recunoscut asemănarea.

Citeşte şi: Motivul neobișnuit pentru care Monica Anghel și-a schimbat imaginea: „Mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el”

Mesajul primit de Monica Anghel de la Diana Şoşoacă

Băi, te felicit, într-adevăr semeni cu mine”, a spus Monica Anghel la Antena 3, care a mai povestit că ea și Diana Șoșoacă se cunosc de mai mult, chiar înainte ca senatoarea să intre în politică.

Vedeta spune că există o mare diferență între Diana Șoșoacă din viața de zi cu zi și politicianul care apare la televizor.

O cunosc de ceva timp, încă de dinainte de a intra în politică. Omul Diana Şoşoacă, după părerea mea, e totul diferit de politicianul cu același nume. Şi mai cred că nu doar eu am această impresie.

Diana Şoşoacă e o fire veselă, super ok, în viaţa de zi cu zi. Pare însă că se transformă atunci când intră în pielea personajului politic. Diana Şoşoacă e un om foarte calm, echilibrat, aşa cum o cunosc eu în viaţa de zi cu zi”, a spus Monica Anghel, la acel moment, pentru Impact.ro.

Cum a ţinut Monica Anghel dieta disociată

Monica Anghel a dat jos 20 de kilograme cu meniul dietei „333”. Vedeta nu a avut probleme de sănătate din cauza schimbării bruşte în alimentaţie și a oferit un interviu pentru un forum de mămici în care a relatat, pe scurt, cum a reuşit să slăbească 20 de kg în 5 luni.

Am reușit să pierd 20 de kilograme în 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mâncam carne, inclusiv mezeluri, organe și tocătură – fără orez.

Următoarele trei zile erau dedicate legumelor și fructelor… și aici era permis orice în afară de mazăre, fasole verde, cartofi, banane, semințe, fistic, pere, struguri și fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smântana.

Chiar și când mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de brânză. Am reușit să scap de 20 de kilograme… e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar în primele două săptămâni, iar după aceea nu am mai dat jos nimic timp de o lună.

Mă frustra puțin ideea, însă știam de la soțul meu că așa se întâmplă – după o slăbire bruscă se petrece una treptată. Chiar și organismul se obișnuiește cu un anumit regim de alimentație și nu mai reacționează așa surprins”, a povestit, în urmă cu ceva timp, Monica Anghel.