MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru zodii 20-26 noiembrie 2023

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

21 nov. 2023, 19:40
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru zodii 20-26 noiembrie 2023
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru zodii 20-26 noiembrie 2023

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI . Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Citește și Tone de bani în conturile acestor 4 zodii! Anul se termină cu belșug și voie bună, iar 2024 începe în forță

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu.

Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 20-26 noiembrie 2023.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta!
Ai incredere in echipa ta de ingeri! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Mesaj pentru nativii din zodia SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

UN NOU PAS INAINTE

„Ai o misiune importanta in viata ce implica artele si comunicarea. Te rog nu permite primejdiilor sa te intoarca din drum. Te voi ajuta.”

Sunt unul dintre ingerii zodiei tale si colaborez cu arhanghelul Gabriel pentru a-ti livra acest mesaj. Te-ai putea intreba de ce un arhanghel este alaturi de tine acum. Noi ajutam mai multi oameni in acelasi timp si ne bucuram ca esti printre ei. Ii ajutam pe cei a caror misiune de viata implica artele si comunicarea. Te vom ajuta sa te perfectionezi si sa ai incredere in talentele tale firesti. Apoi iti vom deschide usi ca sa poti sa iti exprimi talentele in moduri care ii va ajuta pe ceilalti.

Ce iti cerem in schimb este sa manifesti onestitate si cooperare. Spune-ne despre temerile, sperantele, confuziile si visele tale. Cere-ne sa te ajutam. Apoi, intra pe usile oportunitatii le care le deschidem pentru tine. Rostul nostru este sa te calauzim si, in aceasta calitate, te indemnam si te stimulam. Te indemnam fiindca stim ca ai nevoie de un mic sprijin in sus.

Mesaj pentru nativii din zodia SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
SUSTINERE

„Sunt alaturi de tine, dandu-ti curaj sa faci acele schimbari care te vor ajuta sa iti indeplinesti misiunea divina in aceasta viata”

Am venit la tine pentru ca te-ai rugat la Dumnezeu pentru siguranta si protectie si pentru ca ai intrebat despre misiunea ta personala in aceasta viata. Pentru ca esti purtator de lumina, vom supraveghea indeplinirea misiunii tale in viata. Ai fost de mult timp purtator de lumina si te-ai simtit diferit si izolat de altii, uneori. Fii sigur ca nu ai fost niciodata singur si ca nu vei fi niciodata singur !

Cand te simti indemnat sa faci o schimbare la locul de munca sau acasa, s-ar putea sa fie influenta noastra, incurajandu-te sa transformi misiunea personala in prioritatea principala. Iti putem rearanja programul si te putem ajuta in alte feluri ca sa ai o cale usoara si armonioasa. Cere-ne doar si se va implini. Apoi intretine rezultatul ce va veni cu credinta si cu certitudine ca esti auzit si va veni. Te vom ajuta sa te simti bine si in siguranta pe parcursul schimbarilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și Cum încheie o relație fiecare zodie în parte! Vezi cine sunt nativii care îți dau papucii într-un stil unic