MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI ZODII 4-9 februarie 2020

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 3-9 februarie 2020 adresate de aceasta data tuturor persoanelor indigo. Si tu poti fi o persoana indigo, adica o persoana cu vibratie sensibila care capteaza usor energiile si starile celor din jur. Sufletele indigo au inceput sa vina pe pamant incepand cu anii 1968. Sunt foarte creativi, au un nivel de constiinta ridicat, nu tolereaza usor regulile si obiceiurile vechi, se razvratesc si vor o lume mai buna. Uneori nu se simt adaptati in lumea in care traiesc, simt frustrare si furie pentru ca vor altceva pentru care sunt dispusi sa faca orice. Ei simt ca sunt speciali si ca sunt aici cu o misiune si ii cauta instinctiv pe cei asemenea lor. Chiar daca nu esti convins, si tu poti fi un suflet indigo daca esti nascut dupa 1968 si te regasesti in aceste caracteristici. 

03 feb. 2020, 20:36
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI ZODII 4-9 februarie 2020

Mai multe despre persoanele indigo – asa cum poti fi si tu! – gasesti AICI.

Pentru ca misiunea sufletelor indigo este speciala pe pamant si nu e mereu usoara, ingerii le sunt alaturi cu o mana de ajutor.

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Mesaj pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

PRIVESTE DINCOLO DE SITUATIE

Ca persoana indigo, este posibil ca intr-o situatie sa ramaneti prinsi in emotii si sa va simtiti stresati sau inspaimântati. Acest mesaj va reaminteste ca viata va continua cu mult dupa ce voi veti fi trecut prin aceasta provocare si veti fi uitat-o cu desavârsire! Ingerii va cer sa va concentrati pe lucrurile bune din viata voastra su sa vedeti dincolo de ceea ce se intampla in jurul vostru. Unul din cele mai bune moduri de a gasi o rezolvare este prin a va elibera de situatie si a va da voie sa fiti usurati. Faceti-va timp sa va relaxati si imaginati-va cum va fi cand aceasta perioada de incercari se va fi terminat. Aveti incredere ca ingerii va aud rugaciunile foarte clar si ca va vor ajuta sa rezolvati fiecare aspect din aceata situatie.

 

Mesaj pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

SCOPUL DIVIN

Acest mesaj puternic se refera la misiunea voastra aici, pe Pamant. Scopul Divin este ceva ce ati ales sa experimentati la nivel de suflet, inainte sa veniti in aceasta viata. Cand primiti acest mesaj, raspunsul la intrebarea voastra are legatura cu implinirea vietii si cu lectiile sufletului. Alegeti calea care va duce mai aproape de scopul vostru si lasati diversiunile trecatoare si temporare.

 Scopul Divin al persoanelor indigo este sa genereze schimbarile de care are nevoie planeta noastra si sa ajute la crearea unei noi societati bazate pe integritate, adevar si cooperare. Acest mesaj este un mesaj de la ingeri, care va spune sa va dati seama cat de puternic si esential este rolul vostru in aceasta lume. Aceasta este chemarea voastra sa va preluati rolul conducator.

 

Mesaj pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

 AUTOANALIZA

Mesajul acesta va cere sa va revizuiti viata. Ingerii va indruma sa va vedeti ca fiind luptatorul spiritual, fiinta indigo care sunteti de fapt. E asa usor sa va uitati inapoi, la actiunile voastre si sa va simtiti vinovati pentru lucurile pe care le-ati facut si care i-au suparat pe altii. Dar momentul acela a trecut si nu este nevoie sa duceti mai departe cu voi acea energie. Vedeti-va ca pe un suflet Divin care face absolut tot ce poate, in circumstantele date de existenta voastra. Ca persoana indigo, sunteti facuti sa luptati impotriva a ceea ce nu mai slujeste omenirea, iar pentru asta nu e nevoie decat sa fiti voi insiva. Recunoasteti ce e cel mai important pentru voi si cereti ingerilor sa va indrume catre acele obiective si dorinte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.