Mesajul săptămânal de la îngerii tăi păzitori! Ce îți transmite Divinitatea în funcție de zodie: „Vom sta in spatele tau atunci cand spui adevarul”

Fiecare dintre noi are un înger păzitor, care stă alături și veghează pentru binele nostru. De cele mai multe ori îngerii găsesc diferite metode prin care ne transmit mesaje și ne mângâie cu sfaturile lor.

03 oct. 2023, 10:29
Mesajul săptămânal de la îngerii tăi păzitori! Ce îți transmite Divinitatea în funcție de zodie: „Vom sta in spatele tau atunci cand spui adevarul”
Mesajul săptămânal de la îngerii tăi păzitori! Ce îți transmite Divinitatea în funcție de zodie: „Vom sta in spatele tau atunci cand spui adevarul”

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Citește și: Horoscop TAROT octombrie 2023. Valetul de pentagrame, Diavolul, avertizează o zodie. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu.

Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 2-8 octombrie 2023.

Mesaj pentru nativii din zodia BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

FOCALIZARE ASUPRA SLUJIRII ALTORA

„Sufletul tau doreste doar sa slujeasca plin de bucurie si sa inoate intr-un izvor de fericire. Acest izvor te hraneste permanent cu tot ce ai nevoie. Concentreaza-ti toata puterea sa ramai in acest izvor al daruirii si al primirii, in orice situatie si in tot ceea ce faci.”

Ai ales acest mesaj pentru ca exista o ingrijorare in tine, la nivel subtil, in legatura cu misiunea ta personala. Poate ca nu ai fost sigur ca vei avea destui bani, destul succes, ori iti faceai griji ca nu vei fi bine primit de altii. In locul grijilor despre ceea ce vei primi si a reactiilor altora, focalizeaza-te doar asupra felului in care ii poti sluji pe ceilalti. Foloseste-ti talentele, pasiunile si interesele firesti pentru o cauza vitala sau pentru a-i ajuta pe ceilalti. Atunci, prin Legea atractiei, vei primi tot sprijinul de care ai nevoie.

Semnificatii suplimentare : lasa grijile privind banii in seama lui Dumnezeu si a ingerilor ; fii receptiv fata de calauzirea divina launtrica si urmeaz-o fara ezitare ; daca te enervezi, focalizeaza-te pe slujirea altora.

Mesaj pentru nativii din zodia SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

GANDIRE POZITIVA

„Aceasta situatie poate fi vindecata bland si cu iubire, as cum ai cerut, insa e nevoie si de taria ta si de buna credinta a celorlalti oameni implicati. Vom sta in spatele tau atunci cand spui adevarul, dandu-ti tarie si calauzindu-ti cuvintele.”

Ai primit acest mesaj pentru ca ai cerut ajutor intr-o situatie in care te simti victimizat. Ingerii iti spun ca situatia poate fi indreptata doar daca vei comunica altora nevoile si asteptarile tale. Este cu putinta sa ai un comportament atat angelic cat si unul plin de incredere si fermitate, daca ceri ingerilor curaj si calauzire de cate ori intentionezi sa spui adevarul. Prin practica, gandirea pozitiva plina de iubire devine mai usoara.

Semnificatii suplimentare : infrunta situatia direct ; citeste o carte sau urmeaza un curs despre gandirea pozitiva ; inlocuieste comportamentul agresiv cu gandire pozitiva ; gestioneaza conflictul cu onestitate si cu iubire ; spune-ti adevarul si spune-l si celorlalti ; aceasta situatie este o oportunitate pentru dezvoltare personala spirituala.

Mesaj pentru nativii din zodia SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

INOCENTA

„Dragul nostru, fiecare om este nevinovat pentru ca nimeni nu poate schimba lucrarea perfecta a lui Dumnezeu. Lasa in seama noastra senzatiile de greutate, sa-ti putem usura povara. Lasa in seama noastra orice invinovatire, manie sau repros care iti poate ascunde perspectiva plina de iubire. Bucura-te din nou de pacea din inima ta.”

Acest mesaj vine ca o asigurare ca aceasta situatie si oamenii implicati sunt fara vina. Daca ai sentiment de vinovatie, lasa-l in seama ingerilor. Dintre toate situatiile, vinovatia are cele mai joase vibratii, deci atrage negativitate. Daca judeci vinovatia altora, acest mesaj iti reaminteste sa vezi particica de Dumnezeu din fiecare pentru a vindeca situatia. Nu trebuie sa continui relatia cu cineva in care nu ai incredere, insa trebuie sa elimini ganduri si emotii toxice pentru propria ta stare de bine. Ingerii iti cer sa consideri ca orice neintelegeri au fost, au fost greseli nevinovate.

Semnificatii suplimentare : vezi punctul de vedere al celuilalt ; iarta-te si elibereaza-te de regrete ; o discutie pe care o ai a pornit de la o neintelegere ; priveste dincolo de iluzii si vezi adevarul spiritual care sta la baza perfectiunii si ordinii divine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și: Eveniment astrologic MAJOR: Luna Neagră Lilith intră în Fecioară 3 octombrie – 29 iunie 2024. Partea întunecată a personalității iese la suprafață